Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megtudom változtatni a dolgoka...

Megtudom változtatni a dolgokat varázslat segítségével?

Figyelt kérdés
Ti mennyire hisztek az ilyen ezotériás dolgokban? A jóslásban és a mágiában? A párommal az anyósjelöltem miatt kellett szakítanunk, mert nem voltam neki szimpatikus, ráadásul 3 fiú közül ő a legkisebb, csak ő van már otthon az anyjával, ezért ilyen tipikus "anyuci pici fia", ő meg persze nem akar csalódást okozni az anyukájának, meg nem akarja megbántani, stb.. Nagyon szerettük egymást, 4 évvel fiatalabb tőlem.. Az anyja már teljesen ellenem fordította, egyre többet veszekedtünk, ma meg már szinte nem is beszélünk.A sorselemzes.hu-n kértem ilyen jóslást amiben az volt hogy még van esély rendbetenni a kapcsolatunkat, és arra is, hogy Anyuka megbékél. De ehez a volt páromat kéne "elvarázsolni", ha létezik ilyen.. Kérlek ha van tapasztalatok ilyesmiben, segítsetek!

2015. jún. 13. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Uram istenem...

Ha ti ketten szerettétek egymást akkor nagyon nagy retardáltnak kell lenni, szétmenéshez.

Gratulálok nektek.

Ennyire agyatlan embereket istenem. Ő anyját szereti? Te anyját szereted?? Nem egymást szerettétek???? ... agyasok..

Nincs se varázslás se mágia.

Minden megmagyarázható és sokkal jobb dolgokat ellehet érni valóságban mint bármely humbuk varázs storiban.

DE NEKTEK NEM EZ KELL!

Menny oda párodhoz s kérdezd meg tőle van-e bármi oka őt nem szeretni. Ő nem az anyja...

Logika.

2015. jún. 14. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:

>2015

>varázslás

Pár évszázad eltelt a középkor óta, kérlek.

2015. jún. 15. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges!

Csupán annyit kell tenned, hogy varázslat segítségével magadhoz láncolod a Nagy Varázslót, közös erővel bármit megtehettek!

.

Kérdésedben leírottakban is erősen kételkedem, mert

- nem írod korodat (ha 20 év alatti, a fiú "javára" -4 év nem szerencsés...);

- "párod"-nak nevezed azt, aki anyja irántad érzett antipátiája miatt elhagy.

2015. jún. 16. 05:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Nézd csak: szerelmikötés.hu (így , ahogy írom, ékezetekkel együtt)

Nála nem kell fizetni, csakis abban az esetben, ha sikerül a kötés, tehát nincs mit veszítened. Nekem sajnos nem segített, de az én kapcsolatom nagyon speciális eset, együtt vagyunk, csak nem vesz elég komolyan, és ezen kellett volna változtatni, csak hát egy ember alapjellemét megváltoztatni...szinte semmi sem képes.

Szóval annak ellenére, hogy nekem nem jött össze, megpróbálhatnád, szerintem értenek a dologhoz. Nálam is voltak pozitív jelek, de nekem nem volt elég a változás, ők meg azt mondták,hogy nem tudnak többet kihozni belőle, így nem fizettem, és kicsapódtak az energiák:(

2015. jún. 17. 09:22
 15/17 homo ludensz ***** válasza:

A varázslás mint olyan a színpadra való. Ott ha ügyes vagy taps jár érte.

Az emberek közötti viszonyokat (szimpátiát/un szimpátiát) csak kedvességgel,figyelmességgel,udvariassággal,tisztelet adással lehet esetleg befolyásolni.

Az ajánlott szerelmi kötés kétes kimenetelű és csak idei-óráig hatásos. Senkit nem lehet a szabad akaratában befolyásolni.Aki ezt igénybe veszi és az is aki kivitelezi hibát követ el.

2015. jún. 17. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
#14: te tényleg ennyire naiv vagy? A szerelmikötésesek nem csinálnak SEMMIT, és ha valakinek mégis bejön a kapcsolat, akkor bezsebelik a pénzt. Jó üzlet, nem gondolod?
2015. jún. 17. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, én hiszek ebben, te meg nem, ezt elfogadom, de nem fogok vitatkozni. A saját bőrömön tapasztaltam egy régebbi kötésnél, hogy működik. Mégpedig valószínűleg kizárólag abban az esetben, ha az illető még táplál érzéseket a kötés kérője iránt, akkor vissza lehet fordítani, fel lehet erősíteni ezeket az érzéseket. Teljesen kihűlt kapcsolatot nyilván nem fog újraéleszteni, illetve nem létező érzéseket nem fog létrehozni, csodát nem tesz, de bizonyos esetekben segíthet. És el kell fogadni, hogy van aki hinni akar, és hisz ebben, más, racionális gondolkodású ember meg nem, de nyilván nem fogjuk meggyőzni egymást a magunk igazáról, mert egész máshogy gondolkozunk ebben a témában, nincs ezzel semmi gond.
2015. jún. 17. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!