Megtudom változtatni a dolgokat varázslat segítségével?
Uram istenem...
Ha ti ketten szerettétek egymást akkor nagyon nagy retardáltnak kell lenni, szétmenéshez.
Gratulálok nektek.
Ennyire agyatlan embereket istenem. Ő anyját szereti? Te anyját szereted?? Nem egymást szerettétek???? ... agyasok..
Nincs se varázslás se mágia.
Minden megmagyarázható és sokkal jobb dolgokat ellehet érni valóságban mint bármely humbuk varázs storiban.
DE NEKTEK NEM EZ KELL!
Menny oda párodhoz s kérdezd meg tőle van-e bármi oka őt nem szeretni. Ő nem az anyja...
Logika.
>2015
>varázslás
Pár évszázad eltelt a középkor óta, kérlek.
Igen, lehetséges!
Csupán annyit kell tenned, hogy varázslat segítségével magadhoz láncolod a Nagy Varázslót, közös erővel bármit megtehettek!
.
Kérdésedben leírottakban is erősen kételkedem, mert
- nem írod korodat (ha 20 év alatti, a fiú "javára" -4 év nem szerencsés...);
- "párod"-nak nevezed azt, aki anyja irántad érzett antipátiája miatt elhagy.
Nézd csak: szerelmikötés.hu (így , ahogy írom, ékezetekkel együtt)
Nála nem kell fizetni, csakis abban az esetben, ha sikerül a kötés, tehát nincs mit veszítened. Nekem sajnos nem segített, de az én kapcsolatom nagyon speciális eset, együtt vagyunk, csak nem vesz elég komolyan, és ezen kellett volna változtatni, csak hát egy ember alapjellemét megváltoztatni...szinte semmi sem képes.
Szóval annak ellenére, hogy nekem nem jött össze, megpróbálhatnád, szerintem értenek a dologhoz. Nálam is voltak pozitív jelek, de nekem nem volt elég a változás, ők meg azt mondták,hogy nem tudnak többet kihozni belőle, így nem fizettem, és kicsapódtak az energiák:(
A varázslás mint olyan a színpadra való. Ott ha ügyes vagy taps jár érte.
Az emberek közötti viszonyokat (szimpátiát/un szimpátiát) csak kedvességgel,figyelmességgel,udvariassággal,tisztelet adással lehet esetleg befolyásolni.
Az ajánlott szerelmi kötés kétes kimenetelű és csak idei-óráig hatásos. Senkit nem lehet a szabad akaratában befolyásolni.Aki ezt igénybe veszi és az is aki kivitelezi hibát követ el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!