Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Nemrég festettem meg a hajam szőkére és mondta hogy nagyon jól áll. A bulimon mondta hogy tetszenek neki a szőkék, és azok a lányok akik tudnak beszélgetni. Viszont észrevettem hogy mind a soványabb lányok tetszenek neki😞 Egyszer azt mondta hogy szép az arcom és az alakom és ha laposabb lenne a hasam és akkor megpuszilta az ujját mind a szakácsok. Viszont soha nem ír rám és nem is lájkolja a képeim, nem mintha olyan sok lenne. Nem tetszem neki ugye? Nem vagyok kövér, szélesebb a csípőm és van egy kis felesleg rajtam, de szerintem aranyos vagyok. 18/L2016. aug. 7. 01:19
1/7 zoli1333 válasza:
Nem tetszel neki,ha tetszenél neki mindennap minimum rádirna hogy: mi ujság,hogy vagy pl
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én is így gondoltam, de akkor miért mondta azokat a dolgokat?
2016. aug. 7. 01:27
4/7 anonim válasza:
Barátként tekint rád. Szerintem engedd el ezt a dolgot, soha senki kedvéért ne változz meg. Hiszen akkor nem is téged szeretne hanem azt akivé formált. Ha valaki igazán szeret akkor úgy fog elfogadni ahogy vagy.
5/7 anonim válasza:
Van akinek bejon a kis felesleg am meg hogy van jo alakod ha van olyan lapos a hasad?
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon nyomulsz, valtoztatod magadat, akkor is max 2-3 szor felprobal.
Keress olyat, akinek te tetszel.
Hajrá.
:)
7/7 Angelless válasza:
Első gondolatom az, hogy aki azt mondja, hogy csak akkor lennél 'jó neki' ha laposabb lenne a hasad akkor menjen a pi***ba az ilyen. :D
Nem azt mondom hogy legyen mindenki két mázsa, ne érts félre.
Hanem pl te is mondhatnád neki hogy "ha szőke lenne a hajad tökéletes lennél", és ez is ugyanolyan paraszt megszólalás mint az övé volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!