Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen "adottságokkal" mekkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen "adottságokkal" mekkora esélyem van a csajoknál?

Figyelt kérdés

-Nincsen hasizmom

-Nincsen kidolgozott mellizmom

-Nincsenek vastag karjaim

-Enyhén pattanásos az arcom (most már. Régebben milliószor rosszabb volt)

-És még jóképü sem vagyok.

-Egyedül talán a dumám nem rémes, humoros vagyok, de akkor sem mondható jónak

Különben meg belül hiába vagyok "jó", semmire nem elég. Mondhat akárki akármit, ha csúny vagyok akkor csúnya vagyok, úgy esélytelen. Aki esetleg azt mondaná, hogy nem reménytelen a helyzet, téved. Próbálkozom, sosem jön össze. Egyszer azt hittem, de az sem jött össze, csak igazából kedves volt és nem akart elküldeni. (Ezek szerint a normális lányoknak is igenis számít a külső)

Az arcom talán még türhető, de nincsenek bicepszeim, stb és ez hátrány. Nagyon nagy hátrány.

Képet küldök pm-ben aki kér.

20/f

2016. aug. 2. 19:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nos... szerintem meg kéne tanulnod elfogadni magad!nem lehet mindenkinek kockahasa és bicepsze. amugysem felelhetsz meg mindenkinek! ne azzal foglalkozz, hogy mi benned a rossz, sőt... amikor beszélsz egy lánnyal ne az jusson eszedbe , hogy csúnya vagy. (már ha tényleg az vagy) hanem arra, hogy minden oké ! igenis elég az ha belül "jó" vagy, csak meg kell találnod azt a személyt aki ezt felismeri. én is enyhén pattis vagyok, a fogaim (még) csámpásak és hamarosan szabályzó kerül rá, mellesleg nem vagyok valmi alacsony. de őszintén szólva leszarooom! és a csajoknak igen is a belső számít. már szinte az összesnek elege van a kis b**i pávákból ! szóval csak légy önmagad! de ha nem győztelek meg akk küldj képet és szívesen mondok egy véleményt ! :)
2016. aug. 23. 21:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Küldj képet, ha szeretnél :) 18/l
2016. aug. 23. 21:32
 23/23 anonim válasza:
Küldj képet:)
2016. aug. 27. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!