Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak akkor van együtt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor van együtt egy lány valakivel ha haszna van belőle?

Figyelt kérdés

Szinte minden haveromat átverték már és a lány ismerőseim is többen dicsekednek rendszeresen azzal, hogy a pasijaik nem is sejtik, hogy már hányszor megcsalták őket!!!

Már majdnem minden illúzióm megszűnt a lányokkal kapcsolatban amikor találkoztam valakivel aki teljesen más volt, tökéletes volt köztünk az összhang és teljesen beleszerettem.

3 éve szerelmes vagyok a lányba akiért mindig mindent megtettem és akiről naivan még azt is elhittem, hogy ő lehet az akivel leélhetem az életem.

Erre tegnap kaptam tőle egy üzenetet, hogy hónapokkal ezelőtt talált magának egy gazdag pasit, aki fizeti majd neki külföldön az egyetemet és egyengeti a kis útját és ma utaznak el...

Még kérdőre se tudtam vonni, mert nem veszi fel a telefont és vissza sem ír!!! Az egészben a legcsodásabb, hogy ma van a születésnapom is és vele akartam tölteni az egész napot.

Képes volt úgy szervezni velem a szülinapi programokat, hogy végig tudta, hogy meg fog pattanni azzal a nyomorulttal

Ennyit ért neki 3 évnyi önzetlen szeretet?????

2016. aug. 2. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hasznuk van belőle, mert van aki viszont szeresse őket
2017. jan. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!