Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cuki csinosabban öltözködő lány lehet együtt egy
skinhead sráccal?
miért ne ? :) ha szeretik egymást akkor teljesen mindegy :)
2015. aug. 7. 22:38
skinheadeket kezelni kéne nem normálisak
2015. aug. 7. 22:40
2015. aug. 7. 22:42
Ilyen kérdéseknek mi a .... értelme van?
Bárki együtt lehet bárkivel ha szeretik egymást! Tökmindegy hogy skinhead,cuki,rocker,punk,szépségkirálynő,afrikai. MINDEGY! Ha szeretik egymást akkor szeretik és cső.
Miért van mindenkiben ez a megfelelési kényszer?! "Ezt akarom de nem csinálom mert ez nem divat, vagy furán néznek rám vagy bármi" Na és mivan akkor? Ne legyünk már ennyire felületesek :(
2015. aug. 7. 22:46
#2 Az ilyen kis liberálisokat is...
2015. aug. 7. 23:15
6/15 A kérdező kommentje:
de nem vetne meg azért, hogy én nem vagyok piercinges, vagy éppenséggel nem olyanok a nézeteim mint neki
7/15 anonim válasza:
Az azonosságok vonzzák egymást ! Ha te együtt tudsz élni egy gyűlölködő primitív állattal akkor te se lehetsz cuki még ha úgy öltözöl is a belső számít !!!Ha az öltözéked szerencsésen a belsődet tükrözi akkor közöd nincs a barbárhoz, ha nem akkor meg nem mindegy.
2015. aug. 8. 09:38
8/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy van h az ellentétek vonzzák egymást? Nem az öltözködésre értettem a cukit. Csak ismerőseim ezt szokták rám mondani hogy olyan kis aranyos meg szende vagyok./ Nem feltétlen barbár. Szeretem az olyan fiúkat akik elég határozottak, hogy tudjanak iránytani, és neki olyan kisugárzása van.
7-es..
Elárulnám neked hogy a skinhead srácok többnyire 100x értelmesebbek,normálisabbak és rendesebbek, mint a legtöbb mostani divatb/zi, cicafiú, yoloszveg, fiúnak nevezett élőlények...
Primitív? Barbár? Mondd már meg, ismersz skinheadeket? Beszéltél velük? Van velük rossz tapasztalatod? Vagy csak szimpla sztereotípiák alapján ítéled el őket, meg hogy hogy néznek ki? Nem a ruha teszi az embert kiscsillag :)
2015. aug. 8. 14:13
10/15 anonim válasza:
Jó akkor kifejtem! Az az ember típus aki annyira ostoba, és felületes, hogy bőrszín által ítél el embereket, az általában a saját tehetségtelensége és beteg lelkivilága miatt kisebbségi komplesszúsban szenved ami persze cezaromániába és nagyzási hóbortba csúcsosodik ki!Az ilyen annak tud legjobban ártani aki a közelébe engedi!!Mert ezek általában amúgy beteg, gyáva emberek!Mindig lesz a lelki sérültnek magyarázata arra miért is vagy te alsóbb rendű nála, és miért is kell téged elnyomni, szadista módon gyötörni!Persze ha te meg mazochista vagy akkor teljesen jó a párosítás!De ha csak fiatal és vonz a veszély akkor nagyon rá fogsz baszni!!!És igen az azonosságok vonzzák egymást!!!Normális esetekben!! Persze manapság sok a beteges eltévelyedés!!
2015. aug. 9. 10:14
Kapcsolódó kérdések: