Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csúnya vagyok vagy csak ilyen szerencsétlen? 18F
Én se járok el sehova, bányarém se vagyok, sőt még a jegyeim is jók, de engem mindig leszólítanak a buszmegállóban, a buszon vagy akár az utcán is.
Pedig nekem a sok tanulás mellett nincs időm ilyenekre. Szóval az ilyeneket mindig padszolnom kell.
Nekem se volt még senkim se, de valahogy annyira nem is hat meg.
Kérdező, neked csak azt tudom javasolni, hogy ilyen helyeken ne próbalj meg senkit se felszedni, mert a lányok 80%a visszautasítja az ilyeneket. Inkább menj el pár haverral bulizni és ott, de buszon és buszmegben semmiképpen se. Ezt a te érdekedben mondom...
18L
Nincs olyan hogy csúnya ember...
Mindenkinek más a szép...ennyi...
Lehet hogy te még nem találtál párt de majd fogsz:)
Hát gyerekek! Nyavajgásból 5.
Amugy nincs olyan hogy csúnya ez szubjektív. Hidd el majd lesz neked is valaki. Önbizalomhiányos vagy te is valamilyen szinten látom. De nem basztatlak én is az vagyok. Ja igen és sok sikert 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!