Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csúnya vagyok vagy csak ilyen szerencsétlen? 18F
Lanyként mondani könnyű. :)
Ha bunkó vagy lesz baratod,ha aranyos vagy lesz baratod,ha csendes vagy lesz baratod... stb.
Nekunk meg akkor is kétséges hogyha sportosak vagyunk és kedvesek.
#20 ja hogy most magadrol beszeltem ertem :) de azert aranyos ahogy probalkozol :D es nem vagyok kover es khm bekaphatod :*
Es amit irtam nem bunkosagbol irtam csak nem ertem hogy sirtok hogy nincs baratnotok de tenni meg semmit nem tesztek azert hogy legyen es le bunkozhattok valahol igazatok van de nekem is igazam van es az k_rvara nem ugy van hogy akar milyen vagyok van baratom es en teszek erte hogy legyen es ti? Ti mit tesztek azert hogy legyen baratnotok? Nem hiszem hogy olyan sokat mert akkor mar lenne baratnotok es lehet engem savazni igye 20-as valaszolo de csak azert tamadsz mert valahol tudod hogy igazam van
Bírom, amikor a tapasztalatlan fiúcskák azt mondják, hogy jajj, mert a lányoknak könnyű.
Nem könnyű! Nekik ugyanis abszolút nem mindegy, hogy az általuk kiszemelt fiú próbál közeledni, vagy a sarki fűszeres. Pontosan erre próbáltam az előző válaszomban rávilágítani; nem játszottatok a szomszéd Piroskával, így nem tanultátok meg a két nem közötti gondolkodásbeli és lelkivilágbeli különbséget.
Amellett meg, évmilliók óta bevett és bevált gyakorlat a természetben és az ember életében: A hím próbálkozik, udvarol, a nőstény meg eldönti, hogy megfelel-e neki az illető, vagy tovább epekedik a Béla után, ki viszont nem veszi őt észre, mert Hajnalka után eszi a rosseb. És nagyon is jól van ez így! Nem jut automatikusan mindenkinek nő. Nem örökíti tovább állampolgári jogon mindenki a génjeit. Tenni kell érte. Van, akinek többet, van akinek kevesebbet. Akinek többet, az jobban meg fogja becsülni a nőt, akinek kevesebbet, az nem erőlködik, hanem kilép a kapcsolatból, és újrakezdi mással. Az a felnőtt(!!!) nő, akinek van egy csöpp esze, észreveszi ezt a különbséget, és nem akar szőke herceget fehér BMW-vel.
Én pasi vagyok, és áldom a sorsot, hogy nem nőként születtem. Sokkal jobb volt így; vadászni arra, aki nekem tetszett, megszerezni azt, akire ráéheztem. Persze nagyon sokszor nem jött össze. Nagy átlagban 15 próbálkozás hozott egy sikert. De ezekből a kudarcokból tud tanulni az ember. A siker nem jó tanítómester. Így válik egyre jobbá, és így tud boldoggá tenni egy nőt, aki cserébe széppé teszi az ő életét.
Nyugodtan tegezzél, a neten az már megszokott dolog. De azt hiszem, nem jól látod a dolgot. Lehet szidni a médiát, csak épp azzal nem jutsz közelebb a probléma megoldásához. Azt mondod, nem volt ennyi elvárás a fiúkkal szemben? Dehogynem volt. Ugyanannyi van, amióta világ a világ. Hadd mondjak példát a természetből. A hím szövőmadár nekiáll megépíteni a függőfészkét. Aztán kiül mellé énekelni, csalogatni a tojót. Az jön is. Megvizsgálja a fészket, ha úgy ítéli, hogy Dezső jó munkát végzett, akkor leragad nála, és ásó-kapa-nagyharang. De ha Dezső nem a szövőmadár énekét fújja, a tojó sohasem fog odatalálni. Ha Dezső nem végzett alapos munkát, ha nem volt elég precíz, ha csak tessék-lássék tákolta össze a fészket, a tojó lebiggyeszti az ajkát, és egy lenéző mosoly kíséretében átlibben a Berci fészkét megvizsgálni.
Ez csak egy példa, de ha körülnézel, azt látod, hogy a nőstény kegyeiért keményen meg kell küzdeni. Néhol valóban vérig menő küzdelemről van szó, néhol "csak" ügyesség, vagy az erő számít. Egykutya. Ugyanúgy fel kell készülni a feladatra, és ugyanúgy nem lehet a szomszédról puskázni, mint az ember esetében sem.
Azt mondod, régen könnyebb volt. Hát, nézzünk egy emberi példát. Béla leszületett a négyszáz lelket számláló Bivalybasznádon. Amikor eléri a fiatalkort, sajnálkozva tapasztalja, hogy mindössze három lány van a faluban, aki korban hozzá illik. Kocsi nincs, busz nincs, a vonat meg drága. Egyébként sem járhat másik faluba csajozni, mert az ottani legények az első este megkéselik. Helyben kell próbálkoznia. Csakhogy nincs ám egyedül, mert a gyerekkori cimborái is vele együtt érték el a fiatalkort, és nekik is ugyanúgy viszket a gatyájuk! Bélánknak tehát alaposan fel kell kötnie a sajátját, ha nőhöz akar jutni. Szebbnek, jobbnak kell lennie, mint vele egyívású Jóskának, meg Pistának. Vagy legalábbis el kell hitetni Gizivel, hogy hét faluban nincsen párja, olyan legény ő. És nincs ám facebook! Nincs ám likolgatás, meg egyéb töketlenkedések! Nyíltan és élőszóban kell intézni mindent. Felvállalni, hogy az egész falu rajta röhög, ha felsül a leányzónál. Márpedig felsül, mert a szerencsésebb génekkel megáldott Sanyinak olyan csábosan göndörödik a haja, hogy minden lány belé szerelmes. Újabb cselt kell tehát kieszelnie, aztán megint mást és megint, amíg Gizi végre igent mond. Vagy nem.
Szóval, mi volt olyan kibäszott könnyű régen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!