Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki szeretni tud egy ilyen fiút?
4 hónapja szakított velem az első barátnőm azóta nagyon letört és depressziós vagyok. Szeretnék tovább lépni régen nagyon sokat mosolyogtam és nevettem az utóbbi hónapokban ezeknek a száma meglehetősen lecsökkent. Általában csendes vagyok és kicsit félénk. Nagyon nehezen tudja megszerezni bárki is a bizalmamat az ex barátnőmmel 3 éven át beszéltem facebookon mire élőben is találkoztunk. Mindemelett szűz is vagyok (gondolom ez sok lány számára szintén kizáro ok). Van egyáltalán olyan lány akinek tetszik egy ilyen fiu? Vagy ezek mind kizáró tulajdonságok és még várnom kéne pár hónapot hogy továbblépjek. 19F
Néhány kép rólam:
És pozitív tulajdonságként szeretek mosolyt csalni mások arcára, általában kedves vagyok, főleg azzal akit szeretek és aki a szívembe lopta magát azért bármire képes vagyok. 🙂
Nekem nagyon szimpatikus vagy :)
Ha gondolod, írj :)
L
Szerintem aranyos vagy:)
Egyáltalán nem nézel ki 19évesnek:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!