Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan lány aki szeretn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki szeretni tud egy ilyen fiút?

Figyelt kérdés

4 hónapja szakított velem az első barátnőm azóta nagyon letört és depressziós vagyok. Szeretnék tovább lépni régen nagyon sokat mosolyogtam és nevettem az utóbbi hónapokban ezeknek a száma meglehetősen lecsökkent. Általában csendes vagyok és kicsit félénk. Nagyon nehezen tudja megszerezni bárki is a bizalmamat az ex barátnőmmel 3 éven át beszéltem facebookon mire élőben is találkoztunk. Mindemelett szűz is vagyok (gondolom ez sok lány számára szintén kizáro ok). Van egyáltalán olyan lány akinek tetszik egy ilyen fiu? Vagy ezek mind kizáró tulajdonságok és még várnom kéne pár hónapot hogy továbblépjek. 19F

Néhány kép rólam:

[link]

[link]

És pozitív tulajdonságként szeretek mosolyt csalni mások arcára, általában kedves vagyok, főleg azzal akit szeretek és aki a szívembe lopta magát azért bármire képes vagyok. 🙂

2016. aug. 1. 23:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos srác vagy és jól nézel ki, úgyhogy biztos lesz még, aki szeretni fog, fel a fejjel!!:) Én is szívesen megismernélek, bár még csak 14 vagyok. De ha neked nem gond, írj
2016. aug. 2. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szimpatikus vagy :)

Ha gondolod, írj :)

L

2016. aug. 2. 15:58
 13/17 anonim ***** válasza:
El se hiszem hogy vannak ilyen rendes srácok:o
2016. aug. 2. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos vagy:)

Egyáltalán nem nézel ki 19évesnek:)

14L

2016. aug. 2. 21:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2016. aug. 3. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
*--*😍
2016. aug. 3. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha idősebb lennék :D Akkor tuti megőrülnék tőled xd 14/L
2016. aug. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!