Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk számotokra taszító...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk számotokra taszító hogyha egy lány vallásos? És ha igen miért?

Figyelt kérdés
Nem régiben megismertem néhány fiút de amikor megtudták hogy vallásos vagyok egyből leléptek vagy soha többé vissza se irtak . Miért lehet ez??

2016. júl. 30. 22:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Hitgyüli mi?
2016. júl. 30. 23:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire az. Mégis mit tartalmaz nálad a vallásosság?
2016. júl. 31. 03:57
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Nekem taszító, sajnálom.
2016. júl. 31. 09:09
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
engem nagyon taszítana ha a barátnőm vallásos lenne hisz(Ha félre mered értelmezni meghalsz) akkor a gyermekemet is vallásossá akarná nevelni azt meg soha nem hagynám senkinek
2016. júl. 31. 10:01
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Azzal zavarna hogy biztos lenne konfliktus hogy akkor a gyereket most hívőnek neveljük e vagy se, tehát én ezért kerülöm nagyívbe a vallásos lányokat. (Meg egyébként is sok negatív tapasztalatom van a mainstream vallásokkal, gimnáziumba folyton térítgetni akartak :') )
2016. júl. 31. 11:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, de ha egy fiú vallásos lenne nem zavarna.

Feltéve ha nem Jehova tanúja aki rám akar sózni mindenféle hülyeséget.

Meg most attól, hogy valaki hívő nem kell minden vasárnap templomba mennie, és nem kell óránként megemlíteni Isten nevét.

Engem nem zavar ha valaki egy bizonyos fokig hívő és vallásos, én is az vagyok, de én sem ragaszkodom az esküvő utáni szexhez, a vasárnapi miséhez stb.

2016. júl. 31. 19:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem en is az vagyok :)
2016. aug. 2. 23:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem zavarna.

Én vallásos zsidó vagyok.

Engem max. az zavarna ,hogy ha a szexhez úgy állna hozzá ,hogy házasságba. Pedig a TN"CH sehol sem ír ilyet.

2016. aug. 5. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak az én véleményem > Ha valaki hisz ilyen-olyan istenekben, az a tudománnyal = tényekkel valamilyen szinten mindig szembemegy. A tényekkel szembe menni pedig szerintem elvakultság. Az elvakultság pedig számomra negatív tulajdonság. A hatalmi harcokat = háborúkat a legtöbb esetben a vallásos = hiszékeny emberekkel indítják el, mert ők azok, akik a legjobban megvezethetőek, mert inkább hisznek vakon, mint a fizikai tényeket ismernék.

A másik oldalról pedig a hit egy fajta mentális gyengeségre is utal, mert többnyire azok kezdenek hinni valamiben (általában nem önmagukban), akik pont hogy kapaszkodót keresnek az életben. Valami biztos, fix pontot keresnek. Ez is azt mutatja, hogy nem bíznak önmagukban és a természet törvényeiben, hanem inkább valami másra bízzák magukat.

Mielőtt még nagyon megvetne egy vallásos ember leírom, hogy az ép ésszel való gondolkodás nem veti el a lehetőségét annak, hogy másként alakulhatott ki a világunk, mint ahogy eddig sokan felvázolták, viszont azok, akik vallásosak, hit alapon gondolkodnak, ők elvből elvetik azt, hogy netán nem az ő istenük hozta létre az élővilágot.

Ez csak az én személyes véleményem, de én nem tartom értelmesnek azokat, akik nem önmagukkal + az élővilág törvényszerűségeivel(tényekkel) harmóniában igyekeznek létezni, hanem inkább kapaszkodnak és hisznek másban...

(Többen írták itt a házasság előtti szex kérdését. Valakivel úgy összekötni az életed, hogy még nem is tudod milyen vele a szex, az ágyban hogyan viselkedik, mennyire törődő... harmóniában vagytok-e fizikailag egymással... hát ennek ismerete nélkül összeházasodni... megint csak egy ökörség és a teljes elvakultság kategória.)

2016. szept. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!