Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszexuális lány lehet vallásos? Nem tiltja ezt a vallás?
Még kiskoromban meg lettem keresztelve, és hiszek is Istenben, de nem tudom, hogy normális-e az ilyen, hogy vallásos vagyok, és nem heteroszexuális.
(És még arra lennék kíváncsi, hogy "vallásosan" normális, hogy olyan féle zenéket hallgatok mint pl.: A Slipknot, vagy Marilyn Manson.)
(Feltettem már a Vallás-os kategóriában, de úúgy gondolom, hogy ide is tartozik)
A válaszoakt előre is köszönöm:)
Ha a Bibliát szóró-szóra vennénk akkor kb. minden ember bűnös. Eleve benne van, hogy nem gyermeknemzés céljával, csupán élvezet miatt közösülni bűn.
A vallás ma már csak irányt mutat. Csak ugye egy 2000 éves történelmi dolgot nem lehet csak úgy átírogatni, meg frissítgetni, mint a Wikipédiát.
Szóval lehetsz vallásos attól, hogy bi vagy.
Nálunk zsidóknál igen ,lehet. Miért is ne lehetne?
Az ,hogy a keresztény papok erről mit mondanak az már más kérdés. Szerintem konzultálj eggyel.
Ami azt illeti okés a zenei ízlésed. Mondjuk ilyeneket nem szoktam hallgatni.
Inkább rap,blues,jazz,mizrahi,klezmer,electro...stb ,de ez részlet kérdés.
én úgy tudom,hogy a vallás nem tiltaja a bisexualitást,csak a homosex/parázna dolgokat(nem gyereknemzés céljából elkövetett sex).
a zene:hát amig nem buzdit sátán imádatra,és te nem is teszedmeg addig szerintem mindegy,sőt buzdithat de ha nem teszedmeg nincs gond.
Jó magam is vallásos vagyok,hiszek istenben:és hallgatok Manson-t,Slipknot-ot,sőt Cradle of filth-et és Mayhem-et is pedig az masszivan sátánista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!