Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén, a fiú-lány barátságban mennyire számít nektek a külső?
azt tapasztaltam hogy a "jó csajok" mindig csak menő srácokkal lógnak, olyat még nem láttam hogy egy átlagos, vagy inkább az alatti külsejű srác egy nagyon szép lánnyal lett volna egy baráti társaságban.
ennek gondolom az az oka, hogy szégyelnek olyannal mutatkozni, aki nem "menő" és most mindenféle lányokra gondolok, akik a "szép" kategóriába tartoznak
az érthető hogy egy kapcsolatban számít a külső, ugyanis én se járnék egy olyannal aki engem taszít külsőre, na de egy barátságban is ilyen fontosak a külsőségek? :)
Azért látsz "menő" csajokat "menő" pasikal mert ugyan az az érdeklödési körük! Nyilván egy r*b*nc nem fog tudni beszélgetni egy kockával aki ronda vagy egy emos egy p*csával azért látsz hasonló kinézetű embereket egymás mellet menni >.>
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!