Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 178 centi körüli, vékonyabb, 53 kg, de nem vagyok Yolo páwa swag. Szeretek olvasni, kedvenc íróim közé tartozik George Orwell, Stephen King, és Philip K. Dick. Szeretem a történelmet és az irodalmat, de inkább a külföldi költőket (E. Allan Poe). Nem vagyok sportos típus, inkább gamer. Az a baj, hogy annyira nem hófehérek a fogaim, hanem picit sárgásak, és az oldalsó fogaim nem éppen egyenesek. Hiába mosom, alapból ilyenek, erre még rátesz a sok kávé/tea/üdítő. Illetve picit depressziós vagyok néha.. Titeket ez zavarna?

2016. júl. 24. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak legyél önmagad, csináld azt, amitől jól érzed magad, és akkor tök mindegy, hogy ki mit gondol.. És nem mindenkinek van hófehér és tökéletes fogsora, illetve állandó jókedve.
2016. júl. 24. 11:24
 2/11 anonim válasza:
62%
Nekem onbizalom hianyosnak tunsz. Egeszseges egkval rendelkezo 17 eves fiu nem kerdez vadidegenemtol ilyet. De am nem nem zavarna
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Az nagyon pozitív, hogy szeretsz olvasni.

A fog nem gáz. Normál esetben sem hófehérek a fogak. A lényeg, hogy tartsd rendben. Az meg adottság, hogy mennyire tökéletes a formája. Szóval ezen nem kell rágódni.

De az nem olyan szimpatikus, hogy sok kávét és üdítőt iszol.

A kis depresszió sem zavarna. Gondolom, ha lenne barátnőd, akkor nem lennék az :)

4/11 anonim ***** válasza:

Ebből ami zavarna az az hogy kávézol😂

De egyébként túl lehet élni.

2016. júl. 24. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:

az én barátom pont ilyen mint te(csak ő idősebb pár évvel). :) engem benne csak a depressziója zavar, de szerencsére az se ölt olyan mértéket, hogy megérezzem.

Ez is csak azért zavar, mert nem értem miért depis (oké, hogy a múltja meg a vékonysága miatt), ha egyszer szeretjük egymást és boldogok vagyunk. ez lehet ilyen fura pasi dolog.

Biztos fogsz találni előbb-utóbb egy rendes lányt, csak kitartónak kell lenni. ha emiatt tetted fel a kérdést.

2016. júl. 24. 11:37
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem gáz ebben semmi,szimpatikus vagy:)
2016. júl. 24. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolog sem zavarna,sok jó dolgot írtál,egy kicsit talán(ha muszáj lenne ezek közül választani) a depisség. (Ez abszolút nem mérvadó,de szerintem 5-10 kgt elbírnál még,sőt én ízlésem szerint 15öt is :) )
2016. júl. 24. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:

178 cm és 53 kg???

Én 170 vagyok, lány és 56 kg, és egyáltalán nem vagyok dagadt. Mindenki azt mondja, hogy így van meg mindenem.

Egyébként ez még nekem kevés, nem elsődleges a külső, a belső számomra azért többet ér.

2016. júl. 24. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, aztán megváltoztam testalkatilag. Annyi, hogy nekem ez 15 évesen következett be. Különben lehet én is 53 kiló lennék. Ha akarsz sportolj, de olyat válassz, amit szeretsz.
2016. júl. 25. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egyetlen dolog ami ezek kozul zavarna, hogy depresszios vagy neha. Biszex vagyok, elozo baratnomre neha rajott az otperc, mikor minden baja volt, onbizalomhiany, stb. Nem gyoztem neki mondogatni hogy mennyire tokeletes a szememben, de nem hitte el. Minden oke volt vele, megsem volt boldog. Tehat max ez zavarna picit, ha annak ellenere hogy minden tok jo, megis szomoru vagy :c
2016. júl. 26. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!