Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is létezik már olyan lány aki nem ez a fajta?
Olyan gondom van, hogy eddig akárhány kapcsolatom volt (4) mindnél az lett a vége hogy a lány elment "bulizni" és "véletlen" megcsalt:D
Léteznek egyáltalán olyan lányok akiknek nem az jelenti a bulizást hogy okádásig isszák magukat és minden jöttmenttel összefekszenek (mármint hogy nem szeretik az ilyen disco jellegü hülyeségeket)? Ha igen hol lehet ilyen lánnyal/lányokkal ismerkedni?
Mert ugye én már kiégtem ilyen téren, inkább tényleges komoly kapcsolatot keresek, de sajnos a korombeli meg a fiatalabb lányok éretlennek tűnnek (gondolom van kivétel csak nem találtam), az idősebbek pedig 100% hogy nem állnának szóba tőlük fiatalabbal:')
Engem pld. sosem érdekelt a bulizás,lehet neveltetésből kifolyólag,de én inkább az a mozizós meg kávézóba eljárós fajta vagyok. Viszont még csak 16 leszek,addig sok minden változhat(na jó úgyse,sosem fognak érdekelni ezek a dolgok).
Az a kijelentésed azonban kicsit zavar,hogy "sajnos a korombeli meg a fiatalabb lányok éretlennek tűnnek". Igen sokan tényleg azok,de szerintem találnál bőven kivételt. Csak nehezebb rájuk lelni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!