Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is létezik már olyan lány aki nem ez a fajta?
Olyan gondom van, hogy eddig akárhány kapcsolatom volt (4) mindnél az lett a vége hogy a lány elment "bulizni" és "véletlen" megcsalt:D
Léteznek egyáltalán olyan lányok akiknek nem az jelenti a bulizást hogy okádásig isszák magukat és minden jöttmenttel összefekszenek (mármint hogy nem szeretik az ilyen disco jellegü hülyeségeket)? Ha igen hol lehet ilyen lánnyal/lányokkal ismerkedni?
Mert ugye én már kiégtem ilyen téren, inkább tényleges komoly kapcsolatot keresek, de sajnos a korombeli meg a fiatalabb lányok éretlennek tűnnek (gondolom van kivétel csak nem találtam), az idősebbek pedig 100% hogy nem állnának szóba tőlük fiatalabbal:')
Keress értékesebb lányokat, akik tisztelnek annyira hogy ne csaljanak meg.
Annyit írj le még hogy hol szoktál ismerkedni, az sokat elmond!
Hát eddig csak a legrandomabb helyeken, pl gimnáziumba/egyetemen, volt egy lány akivel villamoson ismerkedtünk meg, de sajnos egyikkel se sikerült semmi, nagyrészük díszpitsa volt..
És épp ez a legnagyobb problémám hogy nem tudom hol tudnék ismerkedni olyanokkal akik ugyanígy "kiöregedtek" már ebből a "bulizós" korszakból
Vagy nem jó helyen keresed:)
Én ha el is járok bulizni és van barárom nem iszom le magam( de amúgy sem). Soha nemtudnék más fiúhoz nyúlni még részegen sem... 17/L
Igen, léteznek. Sajnos manapság tényleg borzasztóan kevés van.:( Én ezek szerint jó helyen lakom, vagy jó közösségem van, nálunk nagyon ritka a tényleg ennyire "elfajzott" eset.:)
A barátnőim és én is mind ilyenek vagyunk.:)
16/L
Vannak még normális lányok csak te rossz helyen keresgélsz :)
Szerintem, ha egy lány az ismerkedés idejében könnyűvérűnek tűnik egyszerűen hagyd a fenébe. Könnyebb az elején kiszállni.
Remélem hasznosnak találtad a válaszomat :D
Igen vannak még.
Én már egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi van az én korosztalyommal...
Egyfolytában azt hallom, hogy mennek bulizni a 13-14 eves lányok. Itt egy példa, egy 14 éves lány, nem is egy több, már néhány éve cigizik/cigiznek, de ez a csaj már 5.-be kezdte el akkor csak kipróbálta de utána rászokott...
Szóval eddig engem teljesen normalis lányok/fiúk vettek körül(most megyek középiskolába) es most meg egyszerűen nem tudom felfogni hogy miért megy ez... Még egy példa az egyik barátnőm Elment osztálytalálkozóra, voltak kb.7-én és megkérdezték tőle hogy ker-e cigit, o persze ki se próbálta de a tobbiek meg ott szívták.
Nos ilyen sz*r világba élünk...
Hat, koszonom a valaszokat, jottek vegyesen:D
Abbol amit leszurtem vannak meg rendes lanyok, viszont olyanok mint a ritka pokemonok, kevés időre mutatkoznak meg és nagyon gyorsan el is tűnnek:') (pokemon go pls)
am #8, teljesen igazad van ebben hogy sz.r vilagot elunk, de sajnos nem nagyon tud mit csinalni az ember..
nekem is osztalytalalkozon akadt nem is egy olyan osztalytarsam aki meg mindig heti rendszeresseggel iszik, volt aki mar szült is sőt olyan is aki megházasodott (20 éves vagyok [általánosos osztalytalalkozo])
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!