Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok én valaha magamnak fiút?
14 éves lány vagyok. Tudom itt jönne az hogy milyen fiatal vagyok meg hogy még ráérek. Igen ezeket hallottam már.
De ha egyszer nagyon vágyok rá... Szeretnék egy sportos rendes srácot találni. Aki megértő és őszinte.
Lehet rá esélyem?
"Én 12 éves vagyok,és már 2 éve együtt vagyok valakivel."
Én nem tudom, sírjak vagy nevessek...
Najó, ezen a 12 éves dolgon én is nagyot néztem
istenem...
mint ezt a videó (az eredeti nincs már fent elvileg): https://www.youtube.com/watch?v=Ii_Y9vtFpsI
Figyeljetek ide mind ketten!!
Attól hogy egy 10 évesnek bejött az élet nem kell ki nevetni az meg hogy ti olyan szerencsétlenek vagytok hogy nem sikerült az a ti hibátok ne más boldogságát tegyétek tönkre
A sajáotokét nyugodtan
Remélem ezt részegen írtad...
Nem gond senkinek, ha valaki boldog, de kérem szépen, ne 10 évesen járjon az esze a pasik körül...
Bár mit várhatnék egy ilyen megnyilvánulás után? Téged sem az eszedért szerethetnek.
Nóri? 😃
Nekem is ezek az "elvárásaim", persze azért a belső többet szamít :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!