Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találok én valaha magamnak fiút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok én valaha magamnak fiút?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Tudom itt jönne az hogy milyen fiatal vagyok meg hogy még ráérek. Igen ezeket hallottam már.

De ha egyszer nagyon vágyok rá... Szeretnék egy sportos rendes srácot találni. Aki megértő és őszinte.

Lehet rá esélyem?

2016. júl. 22. 18:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nem kell félned. Én 12 éves vagyok,és már 2 éve együtt vagyok valakivel. És lehet hoggy ez ciki,hogy lány létemre én kezdeményeztem,de ha tetszik valaki,szerintem mond meg neki.
2016. júl. 24. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:

"Én 12 éves vagyok,és már 2 éve együtt vagyok valakivel."

Én nem tudom, sírjak vagy nevessek...

2016. júl. 24. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Najó, ezen a 12 éves dolgon én is nagyot néztem

istenem...

mint ezt a videó (az eredeti nincs már fent elvileg): https://www.youtube.com/watch?v=Ii_Y9vtFpsI

2016. júl. 27. 18:12
 14/16 Emma lili válasza:

Figyeljetek ide mind ketten!!

Attól hogy egy 10 évesnek bejött az élet nem kell ki nevetni az meg hogy ti olyan szerencsétlenek vagytok hogy nem sikerült az a ti hibátok ne más boldogságát tegyétek tönkre

A sajáotokét nyugodtan

2016. júl. 28. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Remélem ezt részegen írtad...

Nem gond senkinek, ha valaki boldog, de kérem szépen, ne 10 évesen járjon az esze a pasik körül...

Bár mit várhatnék egy ilyen megnyilvánulás után? Téged sem az eszedért szerethetnek.

2016. júl. 28. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Nóri? 😃

Nekem is ezek az "elvárásaim", persze azért a belső többet szamít :)

14/l

2017. márc. 25. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!