Szerintetek lehetséges hogy valaha is ilyen életet élhessek és megengedhessem magamnak az ilyen problémákat?
Csak rajtad aláll
Nekem is vannak prproblémáim. Nincs olyan ember akinek ne lennének. De ez a természetes. Ez viszont nem biztos hogy akadályoz.
Én egy vagyok a több millió hősből: nem mondanak be a hírekben. Nem jsmernek világ szerte. De ismer Józsi bácsi. Hogy ki ő? Őt sem ismeri senki. Ő az a hajléktalan, akivel mindennap beszélek. Akivel mindennap legalább egyszer együtt eszek. Akinek próbálok munkát és szállást keresni. És ez elég. Segítek rajta, holott kisebb problémám is nagyobb annál hogy mi van vele. Mégis ezt szeretném tenni.
Kis koromban tűzoltó akartam lenni és mellette ezt tenni. A tűzoltói fizetésből nem tudtam volna ezt megtenni, de nem érdekelt. Aztán a szemem miatt nem az lettem. Egy cégnél vagyok menedzser. Nem csinálok nagy dolgokat, de jól keresek és szeretem a munkám. De ami a legfőbb: van időm arra amit még szeretek csinálni: bár nem lettem tűzoltó, de hős vagyok. Józsi bá' hőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!