Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak tetszettem már, de nem mentem oda egyikhez se miért? 17/F
Figyelt kérdés
valami gátol nem értem2016. júl. 22. 13:51
3/8 anonim válasza:
#1 szebb szóval szerencsétlen xd ÉS honnan tudod hogy tetszel nekik? xd
4/8 A kérdező kommentje:
mert tudom az nem lényeges most
2016. júl. 22. 14:31
5/8 anonim válasza:
Hat en is sokaig igy voltam teso aztan rajottem hogy nincs mit veszteni most mar "siman"odamegyek hozzájuk de persze en is izgulok. Nincs mit veszteni max elutasit és akkor mi van menj tovabb es próbálkozz amig nemlesz sikeres, nekem is másodszorra lett sikerem lánynál elsore amikor elutasitottak azthittem visszaesek és ujra csak a csodát varom, de rajottem hogy nem kell felni be kell próbálkozni és jott egy lany aki ota mar eleg önbizalmam lett csajozni :) Nincs mit vesztened hajra!
6/8 anonim válasza:
#5 Dehogy nincs mit veszteni. :D
1 elutasítás = megerősítés abban hogy nem kell senkinek.
Ha össze jön ebből sok akkor az illető úgy érzi majd hogy ez így van és tényleg így van.
8/8 anonim válasza:
Felenk vagy...Ha tetszik egy lany,nyugodtan merj vele beszelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!