Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jó karom akkor esélytelen vagyok a lányok számára?
Én verseny biciklizem és nem szeretek kondizni (csak fekvozni) és nincs bicepszem és nem izmos a karom.
Akkor 100% ig esélytelen vagyok a lányok számára?
Ugyanis fogalmam sincs mit szeretnek mert sosem próbálkoztam és lanybarataim sincsenek.
De gondolom ha nem jó a karom (csak sportos vagyok) esélyem sincsen.
17/f
csak a felfogással van baj. a lányok inkább a kedvességet veszik figyelembe. persze a külső is számít. de nem direkt a kidolgozott, hanem akar a mede alak is. lánytól függ értésétek már meg.... -.- még amugy is fiatal vagy. ne kapkodj. en 18 va gyok, nekem sem volt még baratom... nyugi, majd jön ha jönnie kell. 18l
nem kell privát.
" és karizmatikus " - na csak hagyjuk a kar izmait
Ha kedves vagy, figyelmes, értelmes, ápolt külsővel - sok esélyed van a kedves szelíd lányoknál. No problem. Nem iszapbirkózásra vágynak, hanem megértő, udvarias társra - leszel szíves udvarolni, annak aki tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!