Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs jó karom akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs jó karom akkor esélytelen vagyok a lányok számára?

Figyelt kérdés

Én verseny biciklizem és nem szeretek kondizni (csak fekvozni) és nincs bicepszem és nem izmos a karom.

Akkor 100% ig esélytelen vagyok a lányok számára?

Ugyanis fogalmam sincs mit szeretnek mert sosem próbálkoztam és lanybarataim sincsenek.

De gondolom ha nem jó a karom (csak sportos vagyok) esélyem sincsen.

17/f

2016. júl. 18. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egész fejben dől el, az a lényeg, hogy mennyire vagy magabiztos és karizmatikus és nem attól, hogy milyen a karod. Nekem például elég vékony, mellé még elkezdtem pocakosodni is egy kicsit, még sincs semmi problémám.
2016. júl. 18. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:

csak a felfogással van baj. a lányok inkább a kedvességet veszik figyelembe. persze a külső is számít. de nem direkt a kidolgozott, hanem akar a mede alak is. lánytól függ értésétek már meg.... -.- még amugy is fiatal vagy. ne kapkodj. en 18 va gyok, nekem sem volt még baratom... nyugi, majd jön ha jönnie kell. 18l

nem kell privát.

2016. júl. 18. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:

" és karizmatikus " - na csak hagyjuk a kar izmait

Ha kedves vagy, figyelmes, értelmes, ápolt külsővel - sok esélyed van a kedves szelíd lányoknál. No problem. Nem iszapbirkózásra vágynak, hanem megértő, udvarias társra - leszel szíves udvarolni, annak aki tetszik?

2016. júl. 18. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam a kérdésed miatt lennél esélytelen, mert értelmes srác ilyet fel sem tenne.
2016. júl. 19. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Nekem az arc mellett fontos a kar is. Szóval nem szeretem ha egy srácnak nincs izom a karján vagy ha túl sok van rajta :( 15/l
2016. júl. 19. 00:29
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem jó a karod, akkor fordulj orvoshoz. Mert azért jobb, ha működik...
2016. júl. 19. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell izmos felso test a csajozashoz, az teny, hogy ugy konnyebb, de nem kell. :)
2016. júl. 19. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!