Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így esélytelen barátnőt találni?
Nálam nem az van hogy nem merek odamenni a lányhoz aki tetszik hanem az hogy nem tudok. Nincs okom amiért hozzászóljak, így egyből leesne neki hogy csak egy fiú vagyok akinek ő tetszik, de béna vagyok ehhez. Ráadásul a fejem nyomi, bármilyen keményen is edzem gizda vagyok, testi deformációkkal, és habár a suliban szeretnek: csak gyerekes mókamesterként szeretnek, komolyan úgy se venne...
Ilyenkor most mit csináljak.. de tényleg én oda AKAROK menni hozzá de ÉRZEM HOGY NEM TUDOK
Mit tegyek?
Ha kéritek leírom a sztorit hogy mi ea helyzet, hol találkoztunk... és ennek tudatában mit lehet ugye tenni...
16F
Kedves kerdezo!
le kene gyoznod a gatlasaidat.mert a lanyok sokkal szimpatikusabbnak talalnak egy olyan fiut.aki magabiztos es kezdemenyez.mint aki nem
szoval ne gondolj arra.hogy mi lesz.ha nem sikerul.mert ez mar rossz hozzaallas!
legyel ferfi es nyugodtan beszelgess vele ! :)
17/l
Elküldenéd a sztorit?:)
Szerintem is erőt kell gyűjtened mert az sokkal vonzóbb ha tudja valaki mit akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!