Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek valaszat varom egy igen sokat ismetelt, de meg meg nem valaszolt kerdesre! (? )
A szokasos menjel "buliba" es ennyivel le van tudva valaszok jelen esetben ertelmuket vesztettek. Eddigi sivar eletem soran jo ha 5szor voltam barban vagy kocsmaban es nem is nagyon vonz a dolog. A kisebb tarsasaggal beulok egy nyugis helyre sokkal inkabb az en vilagom.
Az iskola az szinten egy nepszeru valasz ezert felesleges megint leirni. Aki ott lelt ra a szerelemre annak nagy gratula, de nalunk az infos es a gepesz fiuk vannak tulnyomo reszben.
Tehat hol talalhatok normalis lanyokat? Jo ez igy nagyon klise... Hol talalhatok nyugis, de nem energia vampir lanyokat akik kepesek hasznalni az olyan regi es elfeledett praktikakat mint a kommunikacio vagy ha nagyon sokat kerek akkor beszelgetesre is kepesek (Ez egy picit bagoly mondja verebnek efektus, de elnezzuk) 19f
Lokom a hulyeseget? Persze, hogy lokom! Miert is? Mert optimista lelkem orul amikor masok nevetnek ;) a gondok ott vannak, hogy eloben nincsenek perceim/oraim kitalalni, hogy milyen ertelmetlen mondat sorral farasztom a hallgatosagot.
A konyvtaron jot rohogtem: 2-3 napja (mar nem emlekszem) pont egy konyvet akartam mivenni es mivel nem jatszok kicsiben azonnal a megyei konyvtarral kezdtem. Lassanak csodat: meg egy honapig zarva!
Es igy a vegen koszonom az osszes valaszt! Mindenkinek csapatom a zold pacsit ;)
nem írtad h a a fiatalabb,veled egyidős vagy idősebb lányokat szeretnél megközelíteni? Mindegyiknek más és más a fontos, okos,értelmes lányt szeretnél,könyvtár,könyvesbolt (legalábbis én oda megyek elsőnek) de vannak kávézók,parkok,padok,busz,általános dolgok,de nehéz csak az életkorod alapján belőni,hogy te kikre figyelsz fel (megjegyzem én biztos nem tartoznék közéjük) mondanám,hogy azokra oda se figyelj akik a telefonjukon lógnak... de akkor kilőhetnék majdnem az egész világot (beleértve engem is mivel velem is megesik néha h telefonról olvasok,ha anyum kiveszi a könyvemet a táskámból)
Egyszerűen csak nézz körbe nyitott szemmel a világban,általában a megoldás ott van a közeledben,biztosan van olyan lány,akinek bejössz,csak te nem is gondoltál rá vagy észre sem vetted. Mondjuk ne a szépsége legyen az első érv,amiért összejössz valakivel,mert az elmúlik és akkor mi marad? én azt mondom sétálj,menj ki a strandra,ülj le egy padra,vagy egy kávézóba,képregényboltba mindegy ahol jól érzed magad biztos lesznek lányok arra felé, és akkor már van is egy közös pont,amitől beindul egy beszélgetés...(én egyszer felszedtem az egyik vendégemet,akit kicsi korom óta ismertem de sose mozogtunk egy körben,megláttam,eldöntöttem,hogy nekem kell és kész ráírtam...)a félszeg srácoknál a lányok kezdeményeznek,de én is beleszédülnék,ha egyszer Engem venne észre valaki,nem a csinos barátnőimet vagy a húgomat,sok sikert Romeó 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!