Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány és egy 23 éves fiú nem gáz?
Találkoztam egy lánnyal aki nagyon tetszik, kedves....
De később derült ki róla hogy csak 14 éves. Nem nagy ez a korkülönbség?
nem gáz... ez már szinte szánalom... gondolj bele...ez már pedofília.
menjünk vissza az időbe 4, azaz NÉGY ÉVET, ami nem sok. ő akkor még tíz éves volt. Te meg TIZENKILENC. Beteges. Képes lennél elvenni valakinek a gyerekkorát? KILENC ÉV KORKÜLÖNBSÉG. Még a négy is alíg-alíg fér bele, nem, hogy a KILENC. Most nagyon kiakadtam.
S, mégis mikor akarod majd szerencsétlent m€gfektetni? két hét vagy két hónap, akár két év múlva?Még akkor is nagyon korai. Édes Istenem. Hol tartunk? Keress magadnak egy korodbeli valakit. Szerinted mit szólnának a szülei és a barátai? mert arra sem hivatkozhatsz egy ilyen korban lévő lánynál, hogy csak a kettőtök véleménye számít, senki másé. egy tanács, amiben a fentiekez összefoglaltam: NE CS€SZD EL A FIATALKORÀT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!