Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 14-15 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 14-15 éves lány aki szereti a mackósabb fiúkat?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:

széfeket törsz fel?

az jó biznisz a pénzre mennek a csajok

2016. jún. 4. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mennyire mackós? :P :D nem minden lány a pénzre megy ;) (i'm az élő példa)
2016. jún. 4. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:

186cm/82kg

Járok kondiba, tehát izmos vagyok, de mégis az a tapasztalatom, hogy a lányoknak csak a páwák kellenek.

2016. jún. 4. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól, mert egy fiú vékony, még nem páwa! Lol! Hallottál már arról, hogy genetika? Meg hogy étvágytalanság? Meg hogy az összes bevitt kalória ledolgozása sporttal? A legtöbb ember nem tehet arról, hogy vékony! Nem jönnek be a mackós pasik, mert én is vékony vagyok, és a legtöbb lány is így gondolja! Egy túlsúlyos embernek sokkal könnyebb leadnia pár kilót, mint egy vékonynak felszedni! Tegyél érte, hogy vonzó legyél, ne a lányok ízlésén háborogj!

15/L

2016. jún. 4. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

#4: Csak néhány dolog:

- ha az összes bevitt kalóriát ledolgoznánk, nem maradnánk életben

- ha valaki étvágytalan, az betegség, kezelni kell

- vékony lányoknak is bejönnek a mackós pasik

- egy mackós srác is lehet vonzó

2016. jún. 4. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval! ez így igaz! :D
2016. jún. 4. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek.:D
2016. jún. 5. 07:47
 8/8 anonim válasza:
Egyreszt a 14/ 15evesek meg gyerekek ha tobb vagy mint 15akkor ne probalkozz vagy inkabb a korodbeliekkel ,hova jutottunk mar ,ne kajtass kamaszok utan .17/l
2016. jún. 5. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!