Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha 14 evesen meg nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 14 evesen meg nem csokoloztam es/vagy engem se csókolt meg Fiu vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Az osztalytarsaim közül mindenki Csokolozott mar vagy legalabb csókolt meg fiút vagy öt csokoltak meg ! En meg ilyeg nem csinaltam

2016. júl. 9. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz szerintem sem. Én 16 voltam az elsőnél. És az osztályom fele még biztosan nem csókolózott.
2016. júl. 10. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem annyi idősen még az érdekelt, hogy kutyát sétáltatni menjek, szóval nem gondolom, hogy nagy baj lenne, sőt biztos, hogy nem baj. Ilyenektől nem kell félni, még 20 évesen se késő. A bátyámnak például 26 évesen jött össze az első barátnőjével, addig komoly kapcsolata se volt (de ha jól tudom más se nagyon) és vígan elvannak, szóval nem kell aggódnod! :)
2016. júl. 10. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

És kit érdekelnek a többiek? Ne siettess semmit sem, nem ér annyit. 14 évesen én még rá sem mertem nézni a fiúkra, csak 16 évesen :D

Amúgyis mostanában minden felgyorsult, igazából a te korodban még nem kéne pasizni szerintem.

Majd idővel ha lesz valakid akit kedvelsz, tetszik, akkor kezdj el ezen gondolkozni :)

Addig meg hagyd meg a többieknek az ilyesmit, elég baj az, hogy 20 éves korukra már valószínűleg kiégettek lesznek.

2016. júl. 10. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne csokoloz sekivel mert ha csak azért csókolod meg mert temég ilyet nem csináltál azért ne tedd meg és ne is hamarkoddel mert ha eljön a pillanat majd akor meg történik ha kel mert meg fogod báni ha nem így lessz!
2016. júl. 10. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!