Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyik lányt választanátok a barátnőtöknek? (kép)
2016. júl. 9. 22:57
12/22 anonim válasza:
3. :D Ő nő a többiek csajok. Az első swag és biztos nem tud pörköltet csinálni, a 2. gyönyörű, de túl csicsa nekem.
14/22 anonim válasza:
elég baj ha a külső dönt .... 33/f
16/22 anonim válasza:
Csak ne az 1 est elèg tömeg van így is 3 ha rám halgatsz :3
18/22 anonim válasza:
hat nekem így a 3 as nagyon szimpatikusnak tűnik az 1 es olyan zűrösnek és nem szeretem az olyan lányokat és még van egy olyan érzésem hogy sokat káromkodik ami nagyon taszító... a 2 es az totál kint van nekem a képből túl feltunoskpdo
20/22 anonim válasza:
Kinézett alapján leginkább a hármas ,de az egyesről is lehet szó. A kettest csak "meglovagoltatnám".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!