Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs önbizalmam, barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs önbizalmam, barátom sem lesz?

Figyelt kérdés
(kissé pesszimista lány)

2016. júl. 8. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem bízol magadban?._.
2016. júl. 8. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik, sőt nekem a pesszimista lányok tetszenek jobban,kis cukik mikor durciznak, a folyamatos pörgő vigyorgó csajok idegesítőek

Szóval ha másnak nem kellesz én itt vagyok :D

2016. júl. 8. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ettől lehet barátod, viszont szerintem nehezebben. Azok a lányok, akik nem olyan félősek, könnyebben megszólíthatók és jobb a kisugárzásuk. Emiatt kívülről barátságosabbnak tűnnek, ami persze nem feltétlen igaz. Csak ha valaki zárkózottabb, nehezebben ismerkedik. Fel a fejjel, egy picit nyitottabban, és lesz barátod. :)
2016. júl. 8. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el, hogy mi okozza az önbizalomhiányt, és kezdj el változtatni azokon a dolgokon. Tény, hogy egy barátságos, életvidám lány jobban vonzza a fiúkat, de önmagában az sem kizáró ok ha nincs önbizalmad, hacsak nem szúrós tekintettel méregeted az embereket. :D Így is találhatsz olyan fiút, aki szeret és próbálja visszaadni az önbizalmad, de a saját érdekében próbálj változtatni azokon a dolgokon, amik zavarnak, jobban fogod magad érezni. :)

18/l

2016. júl. 8. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
hasonlóan,a tapasztalat sajna amíg ki nem növöd tartós kapcsolat aligha várható :(
2016. júl. 8. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
legyek :o?
2016. júl. 8. 20:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez van
2016. júl. 8. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is meg a legjobb barátnőm is ilyenek vagyunk. Barátnőmnek sikerült, talán egyszer majd nekünk is fog. :'D
2016. júl. 8. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:

a kapcsolat nem feltétlenül az önbizalmon múlik, de az életben nagyon sok minden múlik az önbizalmon és a kapcsolatokra is kihatással van. mindenképpen érdemes dolgozni rajta, hogy több önbizalmad legyen, mert akkor sokkal sikeresebb, eredményesebb és boldogabb is leszel a tanulmányokban, munkában, karrierben, anyagi és magánéletben is.

nem írtad, hogy hány éves vagy, de minél fiatalabban sikerül helyretenned az önbizalmad, az életed annál nagyobb részét élheted majd kedvezőbb körülmények között. van egy csomó féle könyv az önbizalomról, amik akár segíthetnek is, de lehet, hogy egy pszichológus hasznosabb.

2016. júl. 8. 21:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Először neked válaszolok, mert a te válaszodat olvastam utoljára, és az maradt meg bennem. Szerencsére az önbizalomhiányom nem hat ki a tanulásra, a mindennapjaimra, mert tisztában vagyok vele, hogy nálam sokkal rosszabb helyzetű lányok is képesek boldogan élni az életüket (beszéljünk inkább nőkről, mert akár 20-30 éveiben járó hölgyeknek is lehet problémájuk társkeresési téren, és ők már nők). Kort pedig azért nem írtam, mert ez nem egy pillanatnyi helyzet, az önbizalom nem hirtelen jelenik meg, de ezt mindenki tudja. Egyébként 17 éves vagyok, ha mégis számítana. A gondolataimat nem is a párkapcsolat köti le, ez csak egy állandóan megfogalmazódó kérdés bennem, amit most "adtam ki magamból".

Kedves második válaszoló, örömmel veszem tudomásul, hogy vannak olyanok, akiknek az én típusom az ideálja.:)

A többiek válaszát is köszönöm!

2016. júl. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!