Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A világos szőke hajam miatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A világos szőke hajam miatt nem merek barátnőt keresni. Ha atfesteném tetszenek valakinek?

Figyelt kérdés

Most nem tudom hogy az arcom miatt van-e hogy nem tetszem senkinek vagy a túl szőke hajam miatt... bár tuti mind2.

Egyfolytában azt olvasom hogy a fekete hajúak jönnek be nekik meg a barnák....

Meg hogy ha már ő is szőke akkor ne legyen a barátja is szőke.

Nem is merek próbálkozni senkinél mert elutasításának.

Hogyha gyakran festenem fekete vagy barnára akkor több lánynak tetszenék?

Melyik a jobb kék szemhez?

Adjatok tanácsot.. nagyon szeretnék barátnőt,de sosem volt még.

17/f

2016. júl. 6. 21:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#7 vagyok

remélem sikerült találnod valakit, de ha nem akkor meg annyi hogy leginkább a barna hajú és szemű lányoknak jövünk be, kék szemért oda vannak legtöbben közülük, (az enyém szürke, az kevesebbnek de szintén kedvencük)

2016. júl. 27. 22:14
 22/28 A kérdező kommentje:

Nem találtam. :)

Nem szoktam ismerkedni...még fiúkkal sem.

En itthon szoktam lenni és nincsenek barátaim sem.

Ezt elfelejtettem leírni a kérdésbe,sajnálom.:)

2016. júl. 27. 22:30
 23/28 anonim válasza:
Szőke haj: egy szép természetes szőke hajszínért ölni tudnának egyesek. Kék szem: tudod mennyien hordanak csak azért kék színű kontaklencsét, hogy különlegesebbek legyenek? örülj, hogy neked nem kell semmit sem csinálnod azért, hogy így nézz ki... Neked önbizalom hiányod van. Nem a kinézeted a probléma. Az első fiú aki tetszett nekem világos tej szőke hajú volt, igaz, zöld szemekkel, de nekem a hajam és a szemem is vörösesbarna. So, nem nagyon igaz minden lányra, hogy csakis a barna, meg a fekete hajú fiúk jönnek be neki.... 14/L
2016. aug. 19. 17:12
 24/28 anonim ***** válasza:
A kék szemhez szerintem teljesen mindegy a hajszín mert mindenhez paszol. Nehogy átfestesd inkább legyél büszke mert ritka az igazán szép szem és világosszőke haj:) Az arcodról meg küldj egy képet privátban és mondok véleményt.:) 19/L
2016. aug. 22. 20:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Hat sztem igy tokeletes vagy... De ha akarsz valtoztatni rajta akk pl.: befestheted es hozza megnoveszted egy kicsit ... Ilyne JustinB. Es re ... Tuti h jol allna :)
2016. aug. 22. 20:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Ne akarjál megváltozni szöszi
2016. aug. 22. 20:51
 27/28 anonim ***** válasza:
szerintem ne változtass magadon egy lány kedvéért sem ! akinek tetszel tuti nem azért fog szeretni mert barna hajad van, vagy sötét szemed, hanem azért ami vagy! csak add önmagad! akivel találkoznod kell, vagy összejönnöd azzal úgyis találkozol! csak légy türelmes ! :)
2016. aug. 22. 21:15
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ne festesd át csak azért mert másnak nem tetszik. Nekem pl. Tetszenek a szőkék. Habár a hajszin az nem annyira fontos. Hidd el ha valaki beléd szeret az nem a hajad miatt lesz.

16/l

2016. aug. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!