Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A világos szőke hajam miatt nem merek barátnőt keresni. Ha atfesteném tetszenek valakinek?
Most nem tudom hogy az arcom miatt van-e hogy nem tetszem senkinek vagy a túl szőke hajam miatt... bár tuti mind2.
Egyfolytában azt olvasom hogy a fekete hajúak jönnek be nekik meg a barnák....
Meg hogy ha már ő is szőke akkor ne legyen a barátja is szőke.
Nem is merek próbálkozni senkinél mert elutasításának.
Hogyha gyakran festenem fekete vagy barnára akkor több lánynak tetszenék?
Melyik a jobb kék szemhez?
Adjatok tanácsot.. nagyon szeretnék barátnőt,de sosem volt még.
17/f
Megőrültél!??! :O :D
Szőke vagy!... Kék szemekkel!... Tudod mennyi lány álomképe vagy?! És mit jelent az hogy az arcod nem ideál? Neked?! Szerintem nagyon sok lánynak meg pont az! Szóval eszedbe ne jusson azért megváltozni, hogy barátnőd legyen! Mert ha nem magadért szeret akkor nem is téged szeret. És gondol csak bele sötét festék világos haj?... A haj igen gyorsan nő és iszonyat hamar látszana az eredeti és úgy aztán igen csúnya lenne! Vagy inkább költenél rengeteg pénzt a hajadra csak azért, hogy akkor hátha...?! A másik szőke, kék szem ezek után feltételezem, hogy világos bőr... hogy néznél ki sötét hajjal?!? Neeee! Ezt felejtsd el!! ;)
Ne változtass annyira fölösleges "Meg hogy ha már ő is szőke akkor ne legyen a barátja is szőke. " ez hülyeség én speciel irigyellek ritka akinek szőke haja és kék szeme van természetesen
16/L
Azt hiszem beléd szerettem :)
17F
Vicces, akivel most randizom az is szőke :D De ha kopasz lenne, sem érdekelne.
És ne is foglalkozz olyan lánnyal, aki ennyi alapján képes leírni :D
Ezenkívül, nem kell ideálnak lenni. Én sem vagyok az, az exem nagyon nem az, mégis mindkettőnknek volt már valakije ;D Ha összepasszoltok és igényes vagy, akkor valakinek így is tökéletes leszel, hidd el.
18l
Szerintem semmi baj a szőke hajjal, aki bejön nekem, ő is szőke pedig világéletemben a barnák jöttek be, és mégis eddig ő tetszik a legjobban, szal sztem semmi baj a szőke hajjal, ne kezd el festetni, inkább gyakorold a humort. Az általában egy jó pont ;)
16/l
Nehogy befesd a hajad!!! Meg ne próbáld! A világon a legszebb az ilyen haj...főleg a kek szemhez nagyon is illik. Nekem az ilyen fiúk nagyon bejönnek :)
Akinek meg nem tetszik a hajad az igy járt. Biztosan találsz egy olyan lányt akinek bejössz, és nem fogja érdekelni a hajad, vagy lehet kifejezetten tetszik neki. 😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!