Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit csak látásból ismerek, az esély h összefutok vele szinte 0, mit tegyek?
"Szia! Ne haragudj, hogy igy ismeretlenul radirok; de nagyon szimpatikusnak talallak :) lenne kedved esetleg beszelgetni?"
De ne huzd tul sokaig facebookon a dolgot, hivd el egy normalis talalkozora. Sok sikert! :)
18l
#1 kicsit butaságot ír, de hát nem haragszunk érte...
Írj rá valami olyasmivel, hogy egy gyógyszer kísérleti csoportjába keresel tagokat, aztán elkezdtek dumálni és boldogan éltek míg meg nem haltok :)
21F
Kedves kettes! ^-^
Eloszor is nem tudom, hogy a sajat otleted felvetese elott miert szukseges feltetlenul a masik kritizalasa.
Masodszor szerintem kettonk kozul en vagyok nonemu (remelhetoleg ugye...) ezert talan kicsit jobban hasonlit az izlesem a kiszemeltehez- es amit en irtam, arra hasonlo helyzetben en szivesen valaszolnek :)
Persze az is remek otlet, hogy gyoszerkiserletekkel keressuk meg a lanyt. Kerdezo, miert nem hivod meg inkabb egy satanista szektaba? Az biztos meg jobb otlet lenne :)
Kedves első :)
Most jöhetsz azzal hogy te vagy a nő és tudod mire válaszolnál, de én vagyok a férfi és tudom hogy hogy kell egy csajozni :))
Szóval már itt megbukott a kis elméleted :P
Másrészt meg van humorod ezzel a sátánista dumával, ami amúgy elég jó ötlet :D Szóval ha ilyen gyógyszeressel írnék rád, már egyből válaszolnál és aztán csak nevetnél ezen az egészen amit kitaláltam :D És meg is van hódítva a kis szívecskét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!