Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves leszek 1-2 hónapon belül. Még nem volt barátom. Szerintetek ez baj? (lány vagyok)
Másfél éve kezdődött az egész... Akkor tetszett meg egy fiú. Valamennyire meg most is tetszik, de mar nem annyira, amennyire azelőtt. (most vagyok hetedikes, ez hatodikban történ) Tavaly nyáron volt koncert, amin szintén egy olyan fiú-banda lépett fel, akikkel joban voltam, és hát... Beleszerettem az egyikbe. Ő nem csak tetszett, hanem tenyleg szerelmes voltam bele. Próbáltam elfelejteni, most mar csak barátok vagyunk. 1-2 hónapja viszont megint megtetszett egy fiú, (évfolyamtars) es o volt az egyetlen, akinek személyesen mondtam el, hogy tetszik nekem. Kapcsolatot szerettem volna vele, de azt mondta, hogy "nem!" En ezt elfogadtam, es probaltam elfelejteni, de közben neki lett egy barátnője, de mae szakitottak. 2 hétig voltak egyutt. Es amikor szakitottak, ugy ereztem hogy lehet hogy megegyszer van nala esélyem, de meg nem próbálkoztam. Beszélgetni szeretnek vele, mert ugy hamarabb el tudom felejteni, minél jobban ismerem. Ed ezek alapjan meg nem volt baratom, es sajnos nem is csokoloztam.:/ csak lánnyal volt egy félig szajrapuszi de az is veletlen :DD
Aki ezt elolvasta, nagyon szepen megkerem ra, hogy válaszoljon! Nagyon sokat segítene! Elore is koszonom!:)
Előző vagyok:) Mármint neked ő lesz az első barátod:D
Bocsi...
Szerintem egyáltalán nem probléma! nekem sem volt még, és nem azért mert nem volt lehetőség, hanem mert nem úgy akarok kapcsolatot, hogy csak "legyen valaki". Annak úgy semmi értelme, és szerintem annak kéne lennie az átlagos hozzáállásnak, hogy csak akkor jönnek össze valakivel, ha valóban szeretik, és mindegy, hogy mikor találják meg ezt a személyt.
(15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!