Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 14 éves leszek 1-2 hónapon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves leszek 1-2 hónapon belül. Még nem volt barátom. Szerintetek ez baj? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

Másfél éve kezdődött az egész... Akkor tetszett meg egy fiú. Valamennyire meg most is tetszik, de mar nem annyira, amennyire azelőtt. (most vagyok hetedikes, ez hatodikban történ) Tavaly nyáron volt koncert, amin szintén egy olyan fiú-banda lépett fel, akikkel joban voltam, és hát... Beleszerettem az egyikbe. Ő nem csak tetszett, hanem tenyleg szerelmes voltam bele. Próbáltam elfelejteni, most mar csak barátok vagyunk. 1-2 hónapja viszont megint megtetszett egy fiú, (évfolyamtars) es o volt az egyetlen, akinek személyesen mondtam el, hogy tetszik nekem. Kapcsolatot szerettem volna vele, de azt mondta, hogy "nem!" En ezt elfogadtam, es probaltam elfelejteni, de közben neki lett egy barátnője, de mae szakitottak. 2 hétig voltak egyutt. Es amikor szakitottak, ugy ereztem hogy lehet hogy megegyszer van nala esélyem, de meg nem próbálkoztam. Beszélgetni szeretnek vele, mert ugy hamarabb el tudom felejteni, minél jobban ismerem. Ed ezek alapjan meg nem volt baratom, es sajnos nem is csokoloztam.:/ csak lánnyal volt egy félig szajrapuszi de az is veletlen :DD

Aki ezt elolvasta, nagyon szepen megkerem ra, hogy válaszoljon! Nagyon sokat segítene! Elore is koszonom!:)

2016. ápr. 10. 07:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, te....ez a normális. Ennyi idősen még nem is ezzel kell foglalkozni. Az, hogy sokan ebben a korban szerelembe esnek, szimpatizálnak, és odamennek, összejön nekik, az egy szerencsés dolog. Ettől függetlenül ez nem minimum, vagy létfeltétel. Úgyhogy ne félj, nem vagy semmiről lekésve. Sok sikert és kitartást mindenhez! :)
2016. ápr. 10. 07:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ez a normális :) 17 vagyok/fiú (1 honap múlva 18), es én csak 17 évesen csokoloztam először, szoval semmiről nem kestel le, es ne parazz amiatt, mert nincs. Majd lesz nyugi. Addig is tanulj, h egy jo suliban folytathasd :)
2016. ápr. 10. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt még barátom:) Örülj neki, hogy a jövendőbeli barátod olyan lányt fog kapni, akinek ő lesz az első! Meg kell becsülni:) 16/L
2016. ápr. 10. 08:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:) Mármint neked ő lesz az első barátod:D

Bocsi...

2016. ápr. 10. 08:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se baj!:)
2016. ápr. 10. 08:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hat mivel ez a mai világ nagyon fel van gyorsulva már 12 éves gyerekeknek us van "parjuk" aztán anyuci apuci viszi majd a randira a kisgyereket? :D en tekintettel erre a sebessegre 14 éves kornal huznam meg az alsó határt de az is komolytalan meg... volt nekem 13 eves barátnőm... komolytalan is volt... nagyon... en hiába gondoltam komolyan ő nem tudta koránál fogva komolyabban venni (pedig sokkal érettebb volt koránál) de fiúknál 15 eves kor előtt ne legyen baratnojuk és senki be keresse őket mert nem tudják ők sem komolyan venni... en is voltam 13 semmit és senkit nem tudtam komolyan venni... kérdésedre válaszolva egyáltalán nem baj sőt bőven várjál meg ezzel a kozepsuliig abban a korban sanszosabb a komoly kapcsolat 17/F
2016. ápr. 10. 08:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Jesszusss! Dehogy baj!!!En 13 evesen még Barbie babaztam, fára masztam, fociztam, a barátnőimmel bicajoztam stb...És ha eszed van!!!Minél tovább tartogasd az ártatlanságodat is!!!En 18 éves koromig nem éltem nemi életet...(attól függetlenül, h 16evesen megeroszakoltak :( )És bizony nagyon becsülték bennem a fiúk, hogy nem ugrottam egybol a kukira...mint a többi lány.. 28/N
2016. ápr. 10. 10:56
 8/12 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem probléma! nekem sem volt még, és nem azért mert nem volt lehetőség, hanem mert nem úgy akarok kapcsolatot, hogy csak "legyen valaki". Annak úgy semmi értelme, és szerintem annak kéne lennie az átlagos hozzáállásnak, hogy csak akkor jönnek össze valakivel, ha valóban szeretik, és mindegy, hogy mikor találják meg ezt a személyt.

(15/L)

2016. ápr. 10. 12:40
 9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj,hogy még nem volt barátod. Sok embernek még 30 évesen sincs. Időben vagy még:)
2016. ápr. 10. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Ráérsz még. :) Az első szerelem általában 14-16éves kor között van.
2016. ápr. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!