Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan a retekbe tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. Külsőleg átlagosnak mondanám magam, magas vagyok és nagyon vékony. Az a gondom, hogy még csak beszélgetni se beszélgetek lányokkal, mert nincs kikkel, nem ismerek senkit sem. Sportolni, szórakozni nem járok, többnyire dolgozom napközben. Most értem el oda hogy jó lenne egy lány már, de még csak randira se tudnék senkit sem elhívni. Hol és hogyan tudnék ismerkedni lányokkal? 19/f2016. júl. 3. 23:02
11/11 anonim válasza:
Kedves utolsó, már nem azért, de kérlek ne általánosíts. :) én kifejezetten szeretem ha egy fiú beszélget velem, és nem csak 'bólogat és érdeklődést mutat', mert hallgatni másokat jobban szeretek mint úgymond panaszkodni, és minden problémámatmegosztani az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!