Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan a retekbe tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. Külsőleg átlagosnak mondanám magam, magas vagyok és nagyon vékony. Az a gondom, hogy még csak beszélgetni se beszélgetek lányokkal, mert nincs kikkel, nem ismerek senkit sem. Sportolni, szórakozni nem járok, többnyire dolgozom napközben. Most értem el oda hogy jó lenne egy lány már, de még csak randira se tudnék senkit sem elhívni. Hol és hogyan tudnék ismerkedni lányokkal? 19/f2016. júl. 3. 23:02
1/11 anonim válasza:
Menj el bulizni egy-egy hétvégén biztos találsz valakit :)
3/11 anonim válasza:
Nagyon vékony? O_o
Pontosan mennyire? Mert lehet, hogy szedni kéne fel pár kilót.
4/11 anonim válasza:
Én is 19/F vagyok. A világ legegyszerübb dplga a csajozás akárki akármit mondd. Megtartani a nehéz nem felszedni valakit. Én úgy szoktam, hogy mikor haverokkal elmegyünk bulizni belvárosba akkor leszólítom azt a lányt aki bejön és vagy össze jön vagy nem. Ha magabiztos vagy és enyhén nyomulós akkor hamar sikerülni fog. És attól, hogy ha ezt kipróbálod és elküld vagy valami attól nem kell elkeseredni. Volt, hogy 3 csajt akartam befűzni egyszerre és nem sikerült de mégsem voltam szomorú vagy tartottam magam csúnyának. Ha pesti vagy irj privit és mondok neked helyeket ahol nagyon sok jó csaj van és érdemes próbàlkozni.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pesti vagyok, hanem Borsodi. Tudom ez hátrány, de ez van. 182 centi vagyok és 54 kiló.
2016. júl. 3. 23:20
6/11 anonim válasza:
Olyan helyekre nem nagyon fognak menni az önbizalom hiányosok ahol sok jó csaj van... mivel megjobban elo jonne a rossz érzésük hogy nem tetszenek azoknak a lányoknak.
7/11 anonim válasza:
De mire fel lehet valaki ennyire önbizalom hiányos? Sok csaj = nagyobb esély. Így kell felfogni. Ha nem sikerül ez van. Jön a kövi. Az élet nem áll meg. Plussz valószínűleg sose látod mégegyszer ha nem a közelbe laksz.
8/11 anonim válasza:
#7 Nagyon ritka itt hogy egy srac igy gondolkodik ugyhogy szerintem tanitsd a nepet :D
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez a bajom nekem is, hogy már elmenni se merek társaságba mert tudom, hogy egy az úgy se sikerülne, kettő minek röhögtessem ki magam ilyen vézna kinézettel.
2016. júl. 4. 14:44
10/11 anonim válasza:
#4 7-es vagyok. Ha félsz akkor csajozz haverokkal. Igazi haverok utána szétoltják a csajt és nem lesz égő neked hidd el. Mondjuk a csajnak igen de hol nem sz*rom le? Am nézd mega sok kis páva csírát. Olyan vastagok, hogy egy erősebb szél elviszi őket a határra. Azt a csajok oda is mennek. Mindenkinek elöbb vagy utóbb lesz csaja. Ha nem akarod siettetni akkor nem. De kezd el tanulni rendesen és akkor egyetem. Tudom milyen csajok vannak az egyetemen? Választani nem tudsz olyan jók. Habár az amerikai pite feeling, hogy mindenki kefél az nem igaz de rémisztően hasonlít rá. Am "lányokkal se beszélgetek". Nem is lehet velük. Bólogatsz és érdeklődést mutatsz. Aki hisz nekem az hisz aki nem próbálja ki ✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!