Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdeklődjem meg egy lánytól, hogy van e pasija, úgy, hogy közben nem tűnök bunkónak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 10:51
1/7 anonim válasza:
Tőlem ahányan megkérdezték mind így hangzott: van pasid? vagy van barátod? de a legjobb a szia cica van gazdád?-.- erre tökéletes válasza szia édes van agyad?
Egyébként próbáld úgy hogy: és most van valaki aki iránt érdeklődsz?
2/7 anonim válasza:
Vagy "Barátod biztos örül neki hogy ..." Erre a válasz hogy nincs barátja, vagy megválaszolja amit konkrétan mondtál.
3/7 anonim válasza:
"Aranyos lány vagy, szerencsés a barátod."
4/7 A Tengerész válasza:
Úgy, hogy nem érdeklődsz. Ajánlatot teszel neki valami közösre. Ha van valakije úgyis meg fogja mondani, hogy foglalt. De ha belemegy egy közös programba (nem tudom mostanában mi a szokás, az én időmben mozi, színház vagy csak egy dumás séta volt) még az se lehetetlen, hogy van neki de vagy annyira jó, hogy otthagyja miattad.
5/7 anonim válasza:
4-es korrektül megírta,a többi válasz zagyvalék.
6/7 anonim válasza:
Ha egyszerűen rákérdezel, szerintem nem számít bunkóságnak, csak konkrétabb és gyorsabb választ kapsz rá, mint a "biztos a barátodnak is tetszik" vagy "szerencsés a barátod" típusú felvetésekre. Egyébként azokkal a módszerekkel sincsen semmi gond.
7/7 Tóth Károlyka válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy ...................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!