Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti bunkónak néztetek volna?

Ti bunkónak néztetek volna?

Figyelt kérdés
Ma ültem a buszon és előttem állt egy nő, nekem háttal. Nagyon hosszú és dús haja volt, de a haja aljánál észrevettem, hogy egy ilyen fél maréknyi hajszál igy ki volt hullva, de beleakadtak a még ki nem hullott hajszálakba és csak a szentlélek tartotta őket. És a nőci ugye nekem háttal állt és a haja igy átlógott azon a kis elválasztó valamin, szóval a haja majdnem az ölemben volt kb és azok a kihullott hajszálak majdnem rám estek...Ami azért lett volna szar, mert gyűlölöm a kihullott hajszálakat, a látványuktól is hányingerem van. Már azon gondolkoztam, szólok neki, hogy szedje már le vagymit tudom én, de féltem, hogy akkor hülyének és tuskónak is néznek..Szerintetek jobban tettem, hogy nem mondtam neki? Vagy ti mit csinálnátok, ha valakinek a fejéből egy fél maréknyi haj majdnem rátok hullik?
2016. jún. 20. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Én megszoktam. Mindenhol egy parókányi hajat hagyok sajnos. Akármit csinálok nagyon hullik.

Attól még nem akarnám más haját is elviselni. Szóltam volna, mert tudom milyen érzés. Én személy szerint lehet, hogy megsértődök egy kicsit, de normálisan kell szólni, nem úgy hogy: szedjed már össze a hajad, mert kva undorító. Szóval, elmondod, hogy bocsi de zavar, csinálj vele valamit, vagy menj arrébb.

2016. jún. 20. 14:19
 2/7 sztrecskó ***** válasza:
Engem is nagyon zavar más haja... de általában inkább én húzódok arrébb, nem szólok miatta.
2016. jún. 20. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
A hajhullás egy nagyon természetes dolog. Ha téged ez zavar, neked kell alkalmazkodni. Pl, ahogy a második írta.
2016. jún. 20. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is hajfóbiám van, és én is gyakran találkozok ilyen jelenséggel. Ilyenkor nekem is megfordul a fejemben, hogy "lehajazom" az illetőt, de nyilván nem teszem mert eléggé bizarr lenne az idegennel szemben. Szerintem nem bunkóság lenne, inkább meglepő. Nekem amúgy derékig érő hajam van, de általában gombócban hordom itthon. Ha épp konyhában dolgozok és látom ,hogy lifeg valahol a testemen, ruhámon egy elkódorolt hajszál, kimegyek és kint szedem le. Másoknál is késztetést érzek rá, de próbálom magam visszafogni.

Ez most így tök ellentmondásosnak tűnik, hogy akkor miért hordok seggig érő hajat. Egyszerűen azért mert teljesen mindegy, a rövid haj is épp úgy potyog, csak azok alattomosabbak. A férjem rövid, sötét hajú, és azokat is szedegetem mindenhonnan, a szappanra tapadt fanszőrzetéről nem is beszélve. néha úgy érzem jobb lett volna kopasz kutyának születni.

2016. jún. 20. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Elég fura egy fóbiád van...Igaz, én fiú vagyok, de el tudom képzelni, hogy sírva elfutsz, mert meglátod, hogy kopaszodok :D
2016. jún. 20. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
12%
Köszi, miért is lettem lepontozva?
2016. jún. 20. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
jobb hogy nem szóltál, neki elég kellemetlen lett volna
2016. jún. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!