Ti bunkónak néztetek volna?
Én megszoktam. Mindenhol egy parókányi hajat hagyok sajnos. Akármit csinálok nagyon hullik.
Attól még nem akarnám más haját is elviselni. Szóltam volna, mert tudom milyen érzés. Én személy szerint lehet, hogy megsértődök egy kicsit, de normálisan kell szólni, nem úgy hogy: szedjed már össze a hajad, mert kva undorító. Szóval, elmondod, hogy bocsi de zavar, csinálj vele valamit, vagy menj arrébb.
Nekem is hajfóbiám van, és én is gyakran találkozok ilyen jelenséggel. Ilyenkor nekem is megfordul a fejemben, hogy "lehajazom" az illetőt, de nyilván nem teszem mert eléggé bizarr lenne az idegennel szemben. Szerintem nem bunkóság lenne, inkább meglepő. Nekem amúgy derékig érő hajam van, de általában gombócban hordom itthon. Ha épp konyhában dolgozok és látom ,hogy lifeg valahol a testemen, ruhámon egy elkódorolt hajszál, kimegyek és kint szedem le. Másoknál is késztetést érzek rá, de próbálom magam visszafogni.
Ez most így tök ellentmondásosnak tűnik, hogy akkor miért hordok seggig érő hajat. Egyszerűen azért mert teljesen mindegy, a rövid haj is épp úgy potyog, csak azok alattomosabbak. A férjem rövid, sötét hajú, és azokat is szedegetem mindenhonnan, a szappanra tapadt fanszőrzetéről nem is beszélve. néha úgy érzem jobb lett volna kopasz kutyának születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!