Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, mi kell ahhoz, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mi kell ahhoz, hogy összejöjjetek valakivel?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom, aki tudja hogy bejön nekem. Mindig mondja, hogy szexi vagyok, bárkit megkaphatnék, és ne aggódjak, meg fogom találni az igazit. Rengeteg közös témánk is van, és mégsem akar tőlem semmit. Amikor erről beszéltünk, azt mondta, nem érez semmi olyat irántam. Sokszor meg panaszkodik, hogy nincs barátnője, fél hogy nem is fog találni. Amikor erre azt mondom, hogy ha èn járnék vele, más is lesz így, nem válaszol semmit.

Szóval, most komolyan... úgy érzem csak azért hiteget hogy jól nézek ki stb. mert a barátom és nem akar megbántani. Mert ha tényleg így gondolná, akkor megpróbálna járni velem, nem? Vagy nem tudom... szóval, ha megvan a közös érdeklődési kör, szépnek és kedvesnek tartod az illető lányt és még azt is mondogatod hogy "bárkit megkaphatna", akkor mi akadályoz meg abban, hogy járj vele? Mi az ami hiányzik belőlem?

2016. jún. 28. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az adott srácot felejtsd el, barátzóna esete. koncentrálj inkább más fiúkra. könnyen lehet, hogyha féltékennyé teszed, még segít is ez rajta, és randira hív..
2016. jún. 29. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:

ajánlott eszközök arra, hogy egy srác figyelmét felhívd magadra:

-csinos, de nem kihívó öltözék

-szemezzél vele, ha rád néz, MOSOLYOGJ

-ha találkozol vele, köszönj neki, úgy, hogy mondd a -nevét (tehát pl Szia Tamás) és MOSOLYOGJ rá!

-keress közös ismerősöket és mondd el nekik, hogy mennyire bejön neked xy, hátha visszajut hozzá

-keresd a társaságát, ha találkozol vele. ne barátnőddel mejél, hanem egyedül, mert ha több nő van együtt, sok srác nem mer odamenni egy lányhoz.

-valamilyen ürüggyel menj oda hozzá (jegyzetet kérsz tőle, eltévedtél, időt megkérdezni, stb)

-engedd ilyenkor, h segítsen neked, mert így férfinak érzi magát, ha egy "elesett" lányon segít

-a legfontosabb, hogy mindig szemben állj vele, nézz a szemébe, "áhitattal" hallgasd, akármilyen baromságot mond, ha poénkodik, nevess a viccein, és mindig MOSOLYOGJ RÁ!

hajrá, ezek mind bizonyítottan működő módszerek

2016. jún. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!