Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzon meg a gondolkodásmódom?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. még nem volt barátnőm, de eljött az ideje amikor már azt mondom hogy jó lenne ha lenne. sajnos korábbi negatív élményekből adódóan nem megy az ismerkedés. nem nézek ki alkatilag jól, nagyon vékony vagyok, orvosilag enyhén alultáplált. már ez hátrány mert a lányoknak tetszenek az izmosabb fiúk. a másik hogy nagyon sokan piszkáltak, maceráltak engem középiskolában, és szégyellném felvállalni az adott lányt akivel esetleg együtt lennék. egy lánnyal majdnem összejöttem februárban, de hirtelen egy idő után nem kerestem, mert rájöttek az osztályban, hogy alakul valami köztem és egy lány között. és muszáj volt megszakítani az egészet. Az önbizalmam nulla, mindenütt a bántást meg a gúnyolódást kapom. Hogyan és mivel tudnék kikászálódni ebből az állapotból? szeretném, hogy kicsit nőjön az önbizalmam, és hogy merjem felvállalni majd az adott lányt? köszönöm2016. jún. 3. 21:48
1/5 anonim válasza:
Ne érdekeljen mások véleménye
Bízz magadban
Sok lány bírja a te alkatodat
2/5 anonim válasza:
Járj feketében, utálj mindenkit, igyál sok kávét, szokj rá a cigire, hallgass rockot ... ömm. Jobb tanáccsal nem tudok szolgálgni. Menj el eddzeni, vegyél új ruhákat, barátkozzál lányokkal.
3/5 anonim válasza:
"egy idő után nem kerestem, mert rájöttek az osztályban, hogy alakul valami köztem és egy lány között." Érdekes. Leirod a sztorit, de gondolkodni nem akarsz. Miért volt a kudarcod? Mert (minden jozan ész ellenére) a legszükebb környezetedben kerestél partnert. (Ne kelljen messze menni!) Ha két utcával odébb keresel, a kutya sem foglalkozik veled.
4/5 A kérdező kommentje:
tévedés ne essék, a lány akivel majdnem lett valami nem is az osztálytársam, de még nem is egy suliba jártam vele, akik maceráltak vele, nem is ismerték, csak egyszer valamelyik meglátott vele, és kérdezte h ki az. mondtam hogy senki, egy ismerős, de semmi több
2016. jún. 3. 22:06
5/5 anonim válasza:
Dehát miért szakítottad meg vele a kapcsolatot? Akkor ennyivel amit legutóbb írtál simán letudtad az ügyet a részükről. Egyébként meg semmi cink nincs abba ha tudják, hogy van barátnőd, lassan azzal fognak cinkelni ha még cinkelnek, hogy "úhhh nem volt még barátnője" érted? Ezekre nem kell figyelni olyan dolog miért lenne cigi, hogy tudják, van barátnőd mondjuk? Nekik is van, volt vagy lesz.. Ez így természetes. Ez most olyan mint ha Ciki lenne ha valaki megtudná, hogy szoktál Sz@rni, mindenki szokott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!