Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy ez változzon?
Figyelt kérdés
A szüleim nem fogadják el a párom és ez engem nagyon bánt. Hiába próbáltam a jó tulajdonságait fogni szem előtt hogy azt lássák, ők csak azt z énjét hozzák fel amilyen fiatalon volt. Szerintük alkoholista (mert néhanap megiszik 1-2 sört) de ez szerintem nem alkoholizmus. Illetve az a bajuk hogy ő szegényebb körülmények között nőtt fel, mit én. Hogyan tudnám meggyőzni őket, hogy elfogadják őt? Mi már közös családot tervezünk. Tegyük hozzá párom 24, én 19. De mindketten dolgozunk, összeköltözni pedig sajnos még nem volt pénzünk.2016. máj. 24. 18:57
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ezen nem sokat tudsz változtatni,ha a jó tulajdonságait is sorolod aztán az sem érdekli Őket.
Amúgy meg nem tudnak semmit csinálni,pl elszakítani egymástól,mert felnőttek vagytok mind a ketten.
Inkább ne beszélj Róla otthon,akkor nem fogják ócsárolni,hogy ilyen meg olyan az a megoldás.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem is az a baj hogy én beszélnék róla, mert éppen ezért próbálom kerülni a róla szóló beszélgetéseket. Csak ők ilyen régimódiak és azt várnák el tőlem, hogy olyat válasszak aki anyagi helyzetben jobban áll, illetve egyáltalán nincsenek káros szokásai (dohányzás, pia..)
2016. máj. 25. 19:40
3/3 anonim válasza:
Én ezt értem,át is érzem.
De ez ellen nem igazán tudsz sokat tenni.
Tudnék rá példát mondani,mert az én családomban is van ilyen,de akkor leírom.
Ő úgy kezeli,hogy vagy eltereli a témát,vagy nem érdekli az egész,és akkor megunják az ócsárolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!