Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem senkinek sem kellek, mit tegyek?
én sem vagyok valami szerencsés ez ügyben :(
nem muszáj haverokkal legyél mert ha nekik van barátnőjük elég rosszul érezheted magad...próbálj meg kicsit kikapcsolódni és nem arra gondolni hogy párt találj :) nekem is mindig ezt tanácsolják...ideig-óráig bejön :D de legalább az is valami ;)
15/L
nyugi fiúk lányok ne legyetek depisek emiatt ne görcsöljetek ennyit rá és akkor jön majd valaki mikor nem számítotok rá
28/L
Jaaaj jól vagytok már :D Minden husznéves a tizenöt éveseket szidja amiért szerencsétlenek ismerkedni akarnak. Ez a normális, és ez a természetes. 15 évesen alig vártam hogy legyen egy barátom és lett is.. 3 éves kapcsolat lett belőle. Amúgy én tök random ismertem őt meg, a buszon találkoztunk mindig reggelente, rá mosolyogtam onnantól kezdve le se vette rólam a szemét :D azon jót nevettem minden reggel, amitől mégjobban megtetszettem neki. Aztán valami barátjától megtudta hogy ki vagyok, utólag kiderült h nagyon sokat kérdezősködött rólam, ez nagyon jól esett..végül valahogy megszólított amikor közel keveredtünk egymás mellé,( persze nem úgy h heló tetszel, randizunk?? ... hanem ilyen kissunyin h véletlenül nekem sétált vagy valami hasonló :D ) így ismerkedtünk össze. Akárhol megtalálhatod A lányt! :) Merj nyugodtan ismerkedni, flörtölgetni.. aztán úgyis lesz majd barátnőd, ne görcslj rá, úgyis váratlan lesz. Ha valaki tetszik, próbáld meg kimutatni, hívd fel magadra a figyelmet, de azért vigyázz ne ess át a ló túl oldalára, mert akkor könnyen lejárathatod magad. Csak vagányan :P
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!