Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok! Mit tegyek? 15/f
Várj, ki mondta, hogy járnak? Az, hogy ölelkeznek az normális dolog... Nekem is van barátnőm, és én is ölelkezek pl. olyan csajokkal akiknek van barátjuk... És soha nem jön oda hozzánk senki. Pedig ott van az én barátnőm és az ő pasia is... Az, hogy neki ő jobban bejön, arról te nem tehetsz. Kifogásokat minek keresni? Semmire nem mész velük.
Te vagyon értelmes vagy :D
"Nem akarok velük elrontani a kapcsolatot,meg a hozzájuk való viszonyomat."
De azért szeretnéd ha szakítanának... Pff...
Hagyd őket, ő dolguk. Keress mást. Egyébkánt nincs okod féltékenynek lenni, mert nem a barátnőd.
Építs ki önbizalmat.
Én is így voltam hogy féltékenykedtem mert azt hittem hogy mindenki jobb nálam, amióta van önbizalmam képes vagyok megbízni ha kapcsolatom van, nem szabad alábecsülni magad.
#2-nek: Ja,elég nagy hülyeséget írtam! :D Szerintem úgy gondoltam,hogy ne legyenek rosszban,de azért szakíthatnának.
Amugy mind2-nek köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!