Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul feltekeny a baratom. Mit tegyek?
Sziasztok a baratom 18 en 17.Az van hogy a baratom tul feltekeny...lassan 1 eve vagyunk egyutt, es tudom hogy nagyon szeret es erzem is.Olyan dolgokat megtesz amit ertem nem igazan tett meg meg senki. Ha csak fbon beszelek egy fiuval..semmi olyanrol, neki az mar rosszul esik es nezegeti az uzenetet, hergeli magat felfele, es megmondja hogy nem irhatok neki vissza.Persze sajnos bafmikor probalok baratkent beszelni fiukkal valamiert mindig maskepp sul el a dolog.Ugyanis kiderul hogy a fiu tobbet erez irantam de en ezzel egyaltalan nem foglalkozom.Barati korommel nem szivesen enged el setalni hogyha fiuk is reszt vesznek a "bulin".
A szeretettevel megfojt ez az igazsag. En is nagyon szeretem, de en megbizom benne.
Es a nap 24 orajabol 25 orat akat velem lenni aminek en orulok, csak kicsit rosszul esik amikor baratnommel szeretnek lenni de o is es ugy volt hogy talalkozunk, ezert megsertodik es jon utanam...es addig nem megy haza amig nem talalkozok vele.
Mit tegyek hogy ez megvaltozzon
Mar mondtad neki ,hogy igy erzel?
Ha nem akkor mond neki csak ne ingerulten
Koszonom szepen a valaszokat.
Ezeket csak azert teszi mert szeret nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!