Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tul feltekeny a baratom. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul feltekeny a baratom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok a baratom 18 en 17.Az van hogy a baratom tul feltekeny...lassan 1 eve vagyunk egyutt, es tudom hogy nagyon szeret es erzem is.Olyan dolgokat megtesz amit ertem nem igazan tett meg meg senki. Ha csak fbon beszelek egy fiuval..semmi olyanrol, neki az mar rosszul esik es nezegeti az uzenetet, hergeli magat felfele, es megmondja hogy nem irhatok neki vissza.Persze sajnos bafmikor probalok baratkent beszelni fiukkal valamiert mindig maskepp sul el a dolog.Ugyanis kiderul hogy a fiu tobbet erez irantam de en ezzel egyaltalan nem foglalkozom.Barati korommel nem szivesen enged el setalni hogyha fiuk is reszt vesznek a "bulin".

A szeretettevel megfojt ez az igazsag. En is nagyon szeretem, de en megbizom benne.

Es a nap 24 orajabol 25 orat akat velem lenni aminek en orulok, csak kicsit rosszul esik amikor baratnommel szeretnek lenni de o is es ugy volt hogy talalkozunk, ezert megsertodik es jon utanam...es addig nem megy haza amig nem talalkozok vele.

Mit tegyek hogy ez megvaltozzon

2016. máj. 19. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Mar mondtad neki ,hogy igy erzel?

Ha nem akkor mond neki csak ne ingerulten

2016. máj. 19. 20:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Termeszetesen. Mondta hogy probalja visszafogni magat de nem megy
2016. máj. 19. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyenektől, akik birtokolni akarják a másikat, menekülni kell. Ez a fajta nem tiszteli a másikat, nem akarja meghagyni a magánszféráját, ki akarja sajátítani. Valójában belső konfliktusa van, bizonytalan önmagában. Gyógyíthatatlan, minden kapcsolatát ez teszi tönkre, még tragédiába is torkollhat.
2016. máj. 19. 20:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.

Ezeket csak azert teszi mert szeret nem?

2016. máj. 19. 20:17
 5/6 anonim válasza:
17 éves vagy, hát vegye már takarékra magát! Még akkor sem lenne joga beleszólni ennyire az életedbe, ha házasok lennétek.
2016. máj. 20. 20:52
 6/6 anonim válasza:
Nos én azt tanácsolnám, hogy ugorj ki a kapcsolatból. Előbb utóbb, úgy pár év múlva, de úgy érzed majd, mintha ő kötél lenne, melyet áthúztak egy gerendán és a nyakadra hurkoltak. Az egész életed a sámli lesz amin állsz de a kezed nem lesz megkötve. Bármikor döntetsz úgy hogy kiszállsz. De az már későn lesz. Ha sokáig vársz, előbb utóbb hagyod majd neki, hogy uralja a kapcsolatot. Ha akkor hagyod ott, olyan lesz mintha ott sem hagytad volna. Ezért inkább azt a tanácsot adnám, hogy ülj le vele. Beszéljétek át ezt a dolgot, módfelett alaposan. Vázold föl előtte, hogy számodra igen kellemetlen, a viselkedése. Aztán adj neki időt, hogy változzon s bizonyítson. És persze közöld vele, hogy mi a határidő. Ha azután sem változik, hidegvérrel hagyd ott. Ezáltal az akaraterőd tétetik próbára, s amennyiben sikerül döntésed mellett kitartanod, s nem lágyul el később szíved az ő irányába, úgy jellemed is erősödik.
2016. máj. 22. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!