Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Féltékeny vagyok a barátnőmimr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a barátnőmimre nekik minden össze jön, nekem miért nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre, mert neki van pasija és tök boldog, en meg egyáltalán nem vagyok az, de mindennél jobban örülök hogy a barátnőmnek most lett pasija, mert látom hogy boldog, és nagyszerűerzés így látni! De nekem most semmi nem jön össze, még egy fiút sem merek megszólítani! Persze vannak fiuk akiknek tetszem, de nem meg ők nem jönnek be! Szeretnék már végre egy kapcsolatot, mit tegyek, ennek érdekében?

16/L

2015. aug. 14. 17:09
 1/2 anonim válasza:
Semmiképp se mutasd ki a barátnődnek ezt az úgymond 'féltékenységedet'!! Megértem a helyzetedet, mert én is ugyanebben a cipőben jártam, de szerencsére most úgy tűnik rámmosolygott a szerencse! Ne aggódj, hamarosan neked is fog jönni valaki, aki tényleg hozzádvaló lesz!:) Ismerkedj sokat, és add Önmagad, és így garantált lesz a siker!:)
2015. aug. 14. 17:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
2015. aug. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!