Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok az egyetlen aki rendes fiúra vágyik?
Hát az hogy "elkurvultak "egyáltalán nem igaz.
Én nem érzem hogy el lennék "kurvulva" . :D .
Tehát ne általánostitsatok ;) :) .
15/F ( nemsomára 16 )
2016. máj. 30. 22:25
Szóval mi fiuk itt elkurvultunk? Azta
2016. máj. 30. 22:26
13/27 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge, ne vegye magára gyerekek
Akkor én nem veszem magamra:D
18 éves fiuként nagyon sokat kellene tennem,hogy elkurvuljak:D
2016. máj. 30. 22:30
Így van! Ha nem inged ne vedd magadra! "elkurvulás" alattcazt értem hogy pl több időt töltenek a tükör előtt már mostanság mint a lányok... sőt olyat is ismerek aki alapozós használ ;) ti ezt hogy hívnátok?
feltételezem hogy nemigen járnak ők ilyen oldalakra ezért nem ia az itt lévőkre gondoltam :)
2016. máj. 30. 22:31
#8 teljesen igazad van de nem ennyire egyszerű szerintem a dolog...mert valoban a pasik 90% a kritikán aluli ahogy a lányoknál is de mivel a lány is jo pasit akar ugy mi is jó csajt akarunk tehát nem hátrány ha jól néz ki...és hiába sarkonálló a lányok nagy része de el kell ismerni hogy nagyon sok teljesen kifogástalanul néz ki míg a normálisabb rétegben elvetve vannak csak jól kinéző lányok és srácok...én a normális srácokhoz tartoznék az hogy hogy nezek ki azt mas eldonti nem az én dolgom de én is inkább jártam egy szebb mégis r**nc beütéses lánnyal mondván majd jó hatással leszek rá mint egy ronda normálissal...ugyan vége lett de sokkal boldogabb voltam mellette mint egy ronda mellett...ezzel nem azt mondom hogy csak a külső számít de nagyon sokban dönt az is...és ami idegesítő hogy jobbára csak azon mulik hogy mondjuk nem vesz fel olyan ruhat amit a szerinte k**vak hordanak vagy direkt bezarkozik mert a többiek nyitottak és ettől lesz az egesz kép ronda pedig attol meg emrt más nyitott meg valamilyen ruha van rajta az nem azt jelenti hogy attol lesz valaki k**va...17/F
2016. máj. 30. 22:40
17/27 A kérdező kommentje:
#16:
Szerintem azért annyira nem vagyok ronda, nem vagyok fullos nő tény és való. Felveszek olyan pólót aminek mélyebben kivágott a nyaka de nem rakom ki a mellem, meg nem nyomom fel meg nem rakom ki a seggem csak azért hogy valakinek kelljek.
pacsi! :D én is így vélekedem magamról... még a körmömet sem festem, áhh a műköröm pedig egyszerűen röhej szerintem! és hallottam már olyat(fiú) akinek csak azért tetszett a műköröm mert arról látszik hogy igényes a lány... a jó francokat! akkor is lehet ápolt egy lány ha csak egy szépen rendezett körme van ;)
2016. máj. 30. 22:50
hiszed vagy sem én meg olyan fiú vagyok aki egy rendes lányra vágyik nem 15-re akikkel csak megfekszik,engem ez nem vonz,előbbre helyezek fontosabb dolgokat mint az ilyen hasznomra nem válókat 17/F
2016. máj. 30. 23:10
Elegáns, férfias, magabiztos, udvarias srácok is ritkák mint a fehér holló, mégsem kell a lányoknak az ilyen. Saját tapasztalatból mondom. Bár elkeseredve se vagyok, sajnáltatni meg végképp nem fogom magam. :)
2016. máj. 30. 23:31
Kapcsolódó kérdések: