Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok az egyetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyetlen aki rendes fiúra vágyik?

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 22:06
1 2 3
 11/27 $$$$$ ***** válasza:

Hát az hogy "elkurvultak "egyáltalán nem igaz.

Én nem érzem hogy el lennék "kurvulva" . :D .

Tehát ne általánostitsatok ;) :) .

15/F ( nemsomára 16 )

2016. máj. 30. 22:25
 12/27 anonim ***** válasza:
39%
Szóval mi fiuk itt elkurvultunk? Azta
2016. máj. 30. 22:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge, ne vegye magára gyerekek
2016. máj. 30. 22:28
 14/27 anonim ***** válasza:

Akkor én nem veszem magamra:D

18 éves fiuként nagyon sokat kellene tennem,hogy elkurvuljak:D

2016. máj. 30. 22:30
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Így van! Ha nem inged ne vedd magadra! "elkurvulás" alattcazt értem hogy pl több időt töltenek a tükör előtt már mostanság mint a lányok... sőt olyat is ismerek aki alapozós használ ;) ti ezt hogy hívnátok?

feltételezem hogy nemigen járnak ők ilyen oldalakra ezért nem ia az itt lévőkre gondoltam :)

2016. máj. 30. 22:31
 16/27 anonim ***** válasza:
#8 teljesen igazad van de nem ennyire egyszerű szerintem a dolog...mert valoban a pasik 90% a kritikán aluli ahogy a lányoknál is de mivel a lány is jo pasit akar ugy mi is jó csajt akarunk tehát nem hátrány ha jól néz ki...és hiába sarkonálló a lányok nagy része de el kell ismerni hogy nagyon sok teljesen kifogástalanul néz ki míg a normálisabb rétegben elvetve vannak csak jól kinéző lányok és srácok...én a normális srácokhoz tartoznék az hogy hogy nezek ki azt mas eldonti nem az én dolgom de én is inkább jártam egy szebb mégis r**nc beütéses lánnyal mondván majd jó hatással leszek rá mint egy ronda normálissal...ugyan vége lett de sokkal boldogabb voltam mellette mint egy ronda mellett...ezzel nem azt mondom hogy csak a külső számít de nagyon sokban dönt az is...és ami idegesítő hogy jobbára csak azon mulik hogy mondjuk nem vesz fel olyan ruhat amit a szerinte k**vak hordanak vagy direkt bezarkozik mert a többiek nyitottak és ettől lesz az egesz kép ronda pedig attol meg emrt más nyitott meg valamilyen ruha van rajta az nem azt jelenti hogy attol lesz valaki k**va...17/F
2016. máj. 30. 22:40
 17/27 A kérdező kommentje:

#16:

Szerintem azért annyira nem vagyok ronda, nem vagyok fullos nő tény és való. Felveszek olyan pólót aminek mélyebben kivágott a nyaka de nem rakom ki a mellem, meg nem nyomom fel meg nem rakom ki a seggem csak azért hogy valakinek kelljek.

2016. máj. 30. 22:46
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
pacsi! :D én is így vélekedem magamról... még a körmömet sem festem, áhh a műköröm pedig egyszerűen röhej szerintem! és hallottam már olyat(fiú) akinek csak azért tetszett a műköröm mert arról látszik hogy igényes a lány... a jó francokat! akkor is lehet ápolt egy lány ha csak egy szépen rendezett körme van ;)
2016. máj. 30. 22:50
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
hiszed vagy sem én meg olyan fiú vagyok aki egy rendes lányra vágyik nem 15-re akikkel csak megfekszik,engem ez nem vonz,előbbre helyezek fontosabb dolgokat mint az ilyen hasznomra nem válókat 17/F
2016. máj. 30. 23:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Elegáns, férfias, magabiztos, udvarias srácok is ritkák mint a fehér holló, mégsem kell a lányoknak az ilyen. Saját tapasztalatból mondom. Bár elkeseredve se vagyok, sajnáltatni meg végképp nem fogom magam. :)
2016. máj. 30. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!