Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 éves vagyok, és még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok, és még nem volt barátom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem,tudom mi ennek az oka..

Lehet a kinézetem,lehet a viselkedésem.

Mit tegyek hogy legyen?

2016. máj. 25. 19:56
1 2
 11/15 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Korosztályodban másoknak.. Egy tanácsot adok az egész életedre nézve. Sose hasonlítsd az életed másokéhoz. Mindenki teljesen máshol tart benne, ezért felesleges is. A saját életed alakulásával foglalkozz, azt kövesd, azt építsd. Ha neked valami később lesz mint az "átlagnak" na bumm. Akkor a te történeted így kerül elmesélésre, ez semmivel sem tesz se többé, de kevesebbé sem!
2016. máj. 25. 20:42
 12/15 estibálint válasza:
Én 15 éves fiú vagyok, nekem se volt eddig semmilyen párkapcsolatom, de nem is hiányzik, van egy olyan osztályom ahol nem lehet magányosnak lenni :D De mondjuk azért mégse ártana egy barátnő... ;D
2016. máj. 25. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Az is kérdés hogy mennyire vagy sokat társaságban, mert mondjuk pl. ha otthonülősebb vagy akkor nyilván nincs is annyi esély, hogy bárki fiú észrevegyen. Meg az sem mindegy hogy mennyire vagy nyitott vagy zárkózott.
2016. máj. 25. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem se volt barátnőm 17/f
2016. máj. 25. 21:32
 15/15 donmogyoróscsirke ***** válasza:

Kedves fiatalabb nemzedék ( jó, esküszöm utána leülök szedek magamnak levest a 21 éves fejemmel) , úgy látom muszáj leszek előbbi mondandóm kiegészíteni. Ahogy a legtöbb kiírt kérdésen, és kommenteken látom, valamiért úgy álltok hozzá, hogy a barát/barátnő az valaki kötelező pokémon, ha nincs, nem vagy ember, ha nem volt még, akkor se vagy ember. Persze a korotokban én is úgy voltam vele hogy égető szükségem lenne rá, de rájöttem idővel.. Sokkal fontosabb előbb saját magatokat kiformálni, mint sem valakivel kapcsolatot alakítani , főleg nagyon nagyon hosszútávra. Elmondom miért :

Minél fiatalabb vagy, annál biztosabb, hogy még nincs egy teljesen kiforrott személyiséged. Ahogy öregszel, úgy tapasztalsz, ez majd úgy alakul. De ha nagyon korán elkötelezed magad valaki mellett, akarva akaratlanul olyan irányba is alakíthat téged amilyenbe akar, ami lehet , nem feltétlen pozitív. Úgy hogy bitch please, akinek még nem volt senkije, használja fel hasznosan az ennek köszönhető több szabadidejét, sportoljon, olvasson, akármit csináljon amit kedvére szeretne. *Szigorúan tanács volt az előbbi, senkit és semmit nem áll módomban változtatni. Arról pedig vitatkozhatnánk hogy a technika fejlődésével mennyire hirtelen akar mindenki valamit.. De na, ez nem a filozófia kategóriába lett sorolva :)

2016. máj. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!