Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, és még nem volt barátom mit tegyek?
Nem,tudom mi ennek az oka..
Lehet a kinézetem,lehet a viselkedésem.
Mit tegyek hogy legyen?
Kedves fiatalabb nemzedék ( jó, esküszöm utána leülök szedek magamnak levest a 21 éves fejemmel) , úgy látom muszáj leszek előbbi mondandóm kiegészíteni. Ahogy a legtöbb kiírt kérdésen, és kommenteken látom, valamiért úgy álltok hozzá, hogy a barát/barátnő az valaki kötelező pokémon, ha nincs, nem vagy ember, ha nem volt még, akkor se vagy ember. Persze a korotokban én is úgy voltam vele hogy égető szükségem lenne rá, de rájöttem idővel.. Sokkal fontosabb előbb saját magatokat kiformálni, mint sem valakivel kapcsolatot alakítani , főleg nagyon nagyon hosszútávra. Elmondom miért :
Minél fiatalabb vagy, annál biztosabb, hogy még nincs egy teljesen kiforrott személyiséged. Ahogy öregszel, úgy tapasztalsz, ez majd úgy alakul. De ha nagyon korán elkötelezed magad valaki mellett, akarva akaratlanul olyan irányba is alakíthat téged amilyenbe akar, ami lehet , nem feltétlen pozitív. Úgy hogy bitch please, akinek még nem volt senkije, használja fel hasznosan az ennek köszönhető több szabadidejét, sportoljon, olvasson, akármit csináljon amit kedvére szeretne. *Szigorúan tanács volt az előbbi, senkit és semmit nem áll módomban változtatni. Arról pedig vitatkozhatnánk hogy a technika fejlődésével mennyire hirtelen akar mindenki valamit.. De na, ez nem a filozófia kategóriába lett sorolva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!