Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma velem ami miatt elkerülnek a fiúk? (Szeretek beszélni, hosszú lesz)
174cm vagyok, 55kg. Az arcom eléggé megosztó, a világ 99%-a szerint randa, de van egy lány aki szokta mondani hogy szép vagyok. Szerintem ez jó arány :D Szóval lehetne probléma a fejem, de rengeteg csúnya lánynak van barátja, és igazából nem hiszem hogy annyira okádék fejjel áldott volna meg a sors. Tény hogy nem vagyok szép, de na. Igénytelen se vagyok. A tartásomra lehet panasz (sokáig csúfoltak a magasságom miatt, a mai napig zavar ha felhozzák) de már igyekszek rá figyelni, járok gyógytesire meg ami kell. Állítólag fura a mozgásom, ezen is próbálok változtatni.
A külsőmről még annyi hogy ijesztő szemem van, nem szoktam szimpatikus lenni az embereknek. Viszont vannak barátaim, szóval a személyiségemmel nagy baj nem lehet :D Szerintem kedves vagyok, de szeretek csipkelődni azokkal akikkel már közelebbi kapcsolatot ápolok. Azt mondják a humorom is jó.
Szeretem az állatokat, de a kisgyerekekkel ritkán találom meg a közös hangot. Kicsit önbizalomhiányos vagyok, de már sokat fejlődtem. Néha megsértődök apró dolgokon, de ritkán mutatom ki. Ez úgy alapból jellemző rám, írásban könnyebb kifejeznem magam és az érzéseim mint szóban. Bocsánatot viszont könnyen kérek, és belátom a hibáimat.
Még ami negatív tulajdonság lehet hogy utálom ha kérdezgetnek. Tehát az ilyen "kérdezz-felelek" típusú beszélgetésekben nem vagyok jó, kényelmetlenül érzem magam. És viszonylag félős vagyok. Ha valaki talált valamit ami taszító az írja már le, mert lövésem sincs hogy miért nem kellek senkinek :/
#1 Mit szeretnél hogy mondjak róla?
#2 Erre tippelek én is :/ De akkor a többi csúnya lánynak hogy van barátja? Milyen mágiát használnak ami nekem nincs?? :D
Nos, visszatértem Arnold és megkell hogy mondjam eléggé szomorú vagyok, hogy ez vár :/. ( Ha te tudod, hogy nem lehetek az :O).
Nos ,a személyiséggel nincs gond kedves Arnold, de ha szeretnéd beszélgessünk tovább erről privátban :).
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!