Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat?
15 éves fiú vagyok. Már nagyjából 13 éves korom óta szeretnék barátnőt, de senkinek nem kellek. Igaz hogy már úgy hatodjára kérdezem, de mivel még mindíg nincs barátnőm, így nem kaptam értelmes választ. Bármire képes lennék azért hogy egy kedves, normális lány (külsőre,belsőre) észrevegyen. Nem vagyok egy örjöngő gorilla, és az értelmetlen vakmerősködés sem szokásom.Eléggé bánt, ha animét nézek az könnyít, de az alapproblémát nem oldja meg.
Itt egy kép rólam: [link]
Ez pedig nagyjából a humorom :D :
https://www.youtube.com/watch?v=sEPhTeaGd84
Ha valameikben hibát talál valaki, nyugodtan szóljon ;)
Figyi, én is 15 vagyok (lány) szóval ez talán hasznos lehet, gondold át.
Alapból rosszul kezdődik, hogy ,,már 13 éves korom óta" meg hogy ,,már 15 éves vagyok". Úgy hangzik, mintha, már 70 éves lennél, könyörgöm. Előtted az élet, és még szerencse, hogy eddig nem volt barátnőd. Előre szólok, hogy ha ezzel a stílussal ismerkedsz, hogy ,,már hatodjára kérdezem, és még mindig nincs barátnöm" akkor nem is lesz. Gyerekesnek és bunkónak hangzik ez a nyafogás. Az (szerintem, de mindenkinek más az ízlése) jó, ha nem játszod a nagyfiút, de a ,,mindent megtennék" rész már egy kicsit túlzás. Legyél határozott, (ízlésesen)humoros, legyen hobbid, (saját)személyiséged, és ne legyél ennyire rámenős, mert ilyesztő lehet. Hagyd, hogy magadért szeressenek meg, és ne az erőltetett stílusod miatt. Ha ismerkedsz is, ne az látszódjon először, hogy te most aztán le akarsz csapni mindenkire, hanem először csak barátkozz és lassan lépésenként haladj előre. CSAK OLYAN LÁNYT SZÉDÍTS, AKI TÉNYLEG TETSZIK/SZERELMES VAGY BELÉ, mert lányként nem tűröm, ha egy fiú csak szórakozik egy lánnyal, és csak azért van vele együtt, mert különben ciki. A humorodra meg ráfér egy kis turbózás az tuti. A képed szerint egyébként fiatalabbnak látszol a korodnál, lehet hogy ezért nem voltál eddig sikeres. Ha egyéb kérdésed van, írj
Ha ezeket a zenéket te csinálod amik a csatornán vannak, akkor rohadtul tehetséges vagy, esküszöm nem sok ilyen beatmaker van itthon szóval hajra, és meg a korod is melletted áll.
Hat figyelj. Nem vagy ronda gyerek szerintem, de azért nem is a külsőd lesz a fő erenyed. En ha a helyedben lennék, azonnal lecserelnem azt a szürke hétköznapok frizurát, a jellemeden is sok csiszolni való van de nem ertem mit aggódsz az ilyenen 15 évesen. A nőkkel nem szabad úgy bánni hogy eleve tudja hogy semmi kihívást nem jelentesz neki, márpedig 100% hogy ezt te tudatod velük, nem kell szemétnek lenni ha nem akarsz de kicsit legyél távolságtartóbb. Mondjuk en fiú vagyok de amikor engem próbált csaj felszedni nagyon visszataszító volt hogy szerelmet vallottak nekem, mert mar nem jelentett semmi kihívást. Ezt a picsogast meg meg annyira sem szeretik, de nem itt fogsz a válaszra ratalalni, hanem saját magadban, ez csak egy szubjektív vélemény volt!
Az én válaszom kicsit erősebb hangvételű lesz és kérlek ne sértődj meg! 1. Nem jó nagyon a hozzáállásod, amiket leírtál az alapján az a benyomásom hogy puhap*csként viselkedsz. Basszus legyél már férfi! Nem itt kell nyafogni hanem megtalálni hogy miben vagy jó, mik az erényeid. Azért hogy legyen valamid meg kell dolgozni! Az szép és jó h "bármit megtennék...", de ez nem férfias. Ha bármit is tennél már biztos vagyok benne hogy lenne csajod.
2. Nem vagy valami jóképű, Úgyhogy ne erre alapozz, amit javíthatnál az az hogy szerzel egy kontaktlencsét, csináltatsz valami normális frizurát mert ez enyhén szólva nem áll jól neked és legyél sportos. Ez nem nehéz napi 1 óra mindössze. Ha érdekel egy jó edzésterv írj privátba.
Ha még mindig erre akarsz alapozni akkor nem a modellalkat lányokat ajánlom neked. DE! Ha mindenképpen egy jó csajt akarsz magad mellett tudni annak más módja is van. Elsőnek a humort akartam írni de ez a fajta humor nem nyerő, nem az a fajta humor ez ami tetszik a lányoknak. A második az, hogy nem tudom hogy állsz szellemileg, de azt tudom hogy a csajok odavannak az okos pasikért, egyik haverom országos matekversenyekre jár, emellett szociálisan nyitott, jó humora van. Az egy másik dolog hogy egyáltalán nem nevezhető jóképűnek mégis olyan gyönyörű barátnője van, hogy arról sokan csak álmodni mernek. A hétköznapi öltözködésed milyen? Öltözködésnél arra kell figyelni, hogy találd meg az arany középutat elegancia és lezserség között. Egyszóval nem tetszik a lányoknak sem a melegítős öltözködés, sem az ha minden nap öltönyben masírozol.
3. Milyen a társaságod?
4. Mélabús a kisugárzásod. Legyél már egy kicsit életvidámabb, mosolyogj, csillogjon a szemed, látszódjon hogy élsz és virulsz, el sem hiszed hogy mennyit dob az ember megjelenésén az ha vidámnak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!