Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. Már nagyjából 13 éves korom óta szeretnék barátnőt, de senkinek nem kellek. Igaz hogy már úgy hatodjára kérdezem, de mivel még mindíg nincs barátnőm, így nem kaptam értelmes választ. Bármire képes lennék azért hogy egy kedves, normális lány (külsőre,belsőre) észrevegyen. Nem vagyok egy örjöngő gorilla, és az értelmetlen vakmerősködés sem szokásom.Eléggé bánt, ha animét nézek az könnyít, de az alapproblémát nem oldja meg.

Itt egy kép rólam: [link]

Ez pedig nagyjából a humorom :D :

https://www.youtube.com/watch?v=sEPhTeaGd84

Ha valameikben hibát talál valaki, nyugodtan szóljon ;)

2016. máj. 21. 00:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Eddig a 6. Komment segített a legtöbbet (az enyémet is beleszámítva a hatodik).
2016. máj. 21. 09:34
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Mert irritáló jellemed van, azért.
2016. máj. 21. 09:55
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jo ötlett ide facebookos kepet feltenni, hm?:D

Nos en is szeretem az animet, jo ha van közsö tema, de ne csak ez az egy legyen.

Lehet, hogy tulsagsos nyumulsz a csajokra. Nem megismerni akarod öket hanem felszedni.

Kicsit az a benyomasom a kep alapjan, hogy sokat kuckulsz, ami nalam!!!! nem anynira jo dolog. Bocsi ha nem igy van:) Lehet csak a szemüveged miatt gonolom ezt.

Ha veelki bejönn elöször inkabb legyel a baratja, aztan hoditsd meg. Hatha ez bejönn:D

17L

2016. máj. 21. 10:41
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
valaki*
2016. máj. 21. 10:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baj nincs veled :) De egy kép meg 2 tulajdonság alapján nem lehet megmondani, miért nincs barátnőd. Hobbik, érdeklődési kör, belsőd részletesebb jellemzése, stb. Még egy súlyt és egy magasságot se írtál le. És ne írj ki ilyen siránkozós, "Miért nem kellek senkinek?" kérdést, hanem, ha felismered magadban, min tudnál változtatni (súlyfelesleg van rajtad, vagy mittomén), változtass rajta, utána írj ki egy "Nektek bejönnék ezek alapján?" stílusú kérdést, amiben leírsz pár adatot a külsődről (Képet én a helyedben nem tennék ki, mi van, ha felismernek?), meg írsz 10-15 mondatot a belsődről, aztán jön a privátáradat, utána szelektálhatsz az üzeneteid közül, hogy melyik csajszi kell neked. Ilyen egyszerű.

Még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy túl nagyok az igényeid. Ha te se érzed magad valami népszerű lángelme görög istennek, ne valami zseni nagyképű tökéletes külsejű lánynál próbálkozz, mert ne csodálkozz, ha pofára fogsz esni. Nem azt mondom, hogy gyere össze egy 80 kilós síkh.lye libával, de azért ne legyél olyan hú de nagyigényű.

15/L

2016. máj. 21. 11:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az arcod miatt.
2016. máj. 21. 15:56
 17/26 anonim ***** válasza:
38%
helyes vagy :) 15/L
2016. máj. 21. 16:00
 18/26 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nincs veled gáz,a belső értékeidet eszerint a 2dgo szerint nem könnyű behatárolni.

Az animékkel személyszerint nekem nincs bajom,nagyon ritkán még nézek is. És meg egy mondat: allahu akbar xd

2016. máj. 22. 00:33
 19/26 anonim ***** válasza:
70%
..Eszerint a 2 dolog szerint...*
2016. máj. 22. 00:34
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Mert alcsony csúnya és idegesítő vagy
2016. máj. 22. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!