Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mért baj, ha a pasi veletek egymagas?
Gondolok én itt arra, hogy vegyünk egy 162 cm magas leányzót. A többsége 180+ magas fiút akar magának.
Mért nem jó, ha a pasi 166-167 cm?
Ti mondjátok, hogy a magasság nem számít.
Utánaolvastam itt GYK-n. A többségébe blogolt bejegyzések azt mutatják, hogy a fent említett magasságú csajok zöme ezt írja.
Tökmindegy a magassága. Legyen minimum 180, de tök mindegy ha 190 és mindegy ha 2m vagy fölötte.
(de nem mindegy hogy 170-mert az kicsi neki 8cm, fél fej különbség.
Egy 15X néhány magas csaj is 180+ feletti párt AKAR magának. A mindegy a magasság különbség általában 180+ tól felfele mindegy.
Ezt nem értem. Jó nektek, ha valakinek csak a derekáig értek és röhögnek rajtatok magukban a melletetek elmenő emberek.
És mi azon pasik akik a középmezőnyt képviseljük (160-168cm) milyen magasságú csajoknak kellenénk? A 120 elsős kisgyerekeknek, akik még "tegnap" még ovisok voltak?
Mert mindekinek a MINIMUM 30 cm (2 fejnyi) különbség dominál.
Akkor hogyis van ez a "midegyamagasság" hozzáállás?
Én sokszor kaptam vissza hogy törpe vagyok az elején még zavart most már hozzászoktam és nem is bánom a 152cm-et. Igaz én még növésben vagyok meg persze könnyen beszélek lányként de én elfogattam. Nálam a lényeg hogy a fiú magasabb legyen nálam ha nem is sokkal de magasabb és engem nem nagy
kihívás túlnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!