Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, mért baj, ha a pasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mért baj, ha a pasi veletek egymagas?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt arra, hogy vegyünk egy 162 cm magas leányzót. A többsége 180+ magas fiút akar magának.

Mért nem jó, ha a pasi 166-167 cm?

Ti mondjátok, hogy a magasság nem számít.

Utánaolvastam itt GYK-n. A többségébe blogolt bejegyzések azt mutatják, hogy a fent említett magasságú csajok zöme ezt írja.

Tökmindegy a magassága. Legyen minimum 180, de tök mindegy ha 190 és mindegy ha 2m vagy fölötte.

(de nem mindegy hogy 170-mert az kicsi neki 8cm, fél fej különbség.

Egy 15X néhány magas csaj is 180+ feletti párt AKAR magának. A mindegy a magasság különbség általában 180+ tól felfele mindegy.

Ezt nem értem. Jó nektek, ha valakinek csak a derekáig értek és röhögnek rajtatok magukban a melletetek elmenő emberek.

És mi azon pasik akik a középmezőnyt képviseljük (160-168cm) milyen magasságú csajoknak kellenénk? A 120 elsős kisgyerekeknek, akik még "tegnap" még ovisok voltak?

Mert mindekinek a MINIMUM 30 cm (2 fejnyi) különbség dominál.

Akkor hogyis van ez a "midegyamagasság" hozzáállás?

2016. máj. 20. 18:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
24%

Nekem volt mar alacsony baratom, es engem valamiert zavart, nem mertem mellette magassarkut felvenni, meg kicsit ugy ereztem, hogy az alacsonyabb fiuk kisse hatarozatlanok. Most nalam 20centivel magasabb baratom van es sokkal jobban erzem magam mellette.

Lehet hulyeseget irok, ezzel nem az alacsony fiukat akartam bantani. De, en ezt gondolom.:)

2016. máj. 20. 23:08
 22/34 anonim ***** válasza:
54%
Annyira utálom amikor egy csaj a cipőkre fojga hogy "méterekkel" magasabb pasi kell neki. Szánalmas :D Egyébként nekem tetszett már alacsonyabb fiú, ahogy észrevettem inkább őket szokta zavarni hogy pár centivel magasabb vagyok.. A magas fiúkat meg valamiért nem érdeklem :D Az összes a pici cuki lányok után fut, szóval én beérem a cicákkal~ 16/L
2016. máj. 21. 08:21
 23/34 anonim ***** válasza:
45%
Az én 150 centimmel semmi bajom egy 165-170 centis fiúval, kimondottan bejön. De ha a magasabbakat nem zavarja, hogy pici vagyok, az is jöhet. Szóval nekem tényleg mindegy, de azért 180 fölé nem nagyon mennék. :D
2016. máj. 21. 09:38
 24/34 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, jár nektek a like és picike virtuális <3
2016. máj. 21. 10:09
 25/34 anonim ***** válasza:

Gondolj bele a lehetőségekbe kedves kérdező lehet:

-alacsonyabb

-egymagas

-magasabb

Mivel a döntő pillanatban (amikor választ ad rá, hogy lesz-e a barátnőd vagy éppen amid) csak azt mondhatja, hogy igen vagy nem. Ebből gondolom már rájöttél hogy így összesen 6 variáció van, haladjunk hát szépen sorjában át mindegyiken

-alacsonyabb: itt egyértelműen nem lehet gond a magasság mert vagy megfelelő vagy, vagy más okból nem jön veled össze (ami tudom nem jó, de most csak a magasságról beszélünk ugye)

-egymagas: vagy minden működik jól működik mert (szerintem) ebből nem fognak olyan rossz kínos helyzetek kialakulni vagy pedig nem kár a nőért, mert gondolj csak bele hogy ezt mondja: "Sajnálom de nem, nekem olyan pasi kell aki magasabb nálam" még ha nem meg is nőnél esetleg később vagy alap megfelelő méretű lennél egy ilyen nőnél ki tudja mi lesz majd a következő/másik probléma amiért elutasít/szakít? nem elég széles a lábad vagy mi?

-magasabb: itt már ugye előjöhetnek flusztrálóbb szituációk is, de ha te vagy neki az álompasi akkor aligha ez lesz az oka hogy szakít/elutasít ha meg nem jön veled össze akkor adott a dolog nem tudsz mit tenni

UI: még ha esetleg nem is alakult veled és a magasság istenével zökkenőmentesen a dolog és esetleg tényleg sok nő számára nem vagy eléggé magas akkor ne hagyd, hogy ilyen semmiségen mint az, hogy milyen magas vagy elcsússzon egy jó nő, szóval képezd magadat, tűnj ki valamivel amit ha elmesélsz annak a bizonyos nőnek biztos hogy egy percet többet sem fog töprengeni rajta, hogy tetszel-e neki vagy nem csak mert hogy milyen magas vagy...

F

2016. máj. 22. 00:20
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Jó az hogy alacsony vagy és komplexusod van érthető de ne a világra hárítsd a problémáidat meg ne magadat okold érte hanem fogadd el és próbáld a maxot kihozni a helyzetedből
2016. máj. 22. 01:33
 27/34 anonim ***** válasza:
26%

Nem tok mindegy neked, hogy egy 150centis lany egy 2meteres fiuval van egyutt? Rohogsz rajtuk?

Hat szerintem a szerelemben tok mindegy ki hany centi. En meg azon rohognek ennyi erovel, hogy te alacsonyabb vagy a baratnodnel.

Ne legy gyerekes es fogadd el, hogy ez van. Keress olyan lanyt aki ugy szeret ahogy vagy, a magasagoddal egyutt.

2016. máj. 22. 22:53
 28/34 anonim válasza:
0%

Hát ez személyfüggő , úgy,mint kinek a barna haj kinek a fekete. Nekem , személyszerint a nálam magasabbak jönnek be.

(Alapból nem túl nehéz nálam magasabbnak lenni 159 cm vagyok) .

A barátom 183 cm. Ő egyszerűren imádja azt,hogy miniatűr vagyok hozzá képest. Teljesen oda van.. :)

Meg hát ha egymagasak vagytok, érdemes a magassarkút is figyelembe venni. Nem tudom..

Meg hát ha szeretitek egymást, meg egyéb dolgok akkor nem kellene hogy baj legyen :)

2016. máj. 23. 07:41
 29/34 anonim ***** válasza:
36%

Nekem volt már velem egymagasságú pasim is, 167 cm vagyok. Nem az volt vele a baj, hogy alacsony volt, hanem az, hogy ehhez hogy állt hozzá. Hisztizett, ha magas sarkú cipőt akartam felvenni pl. Hát, akkor még 18 éves voltam, első komolyabb kapcsolat, hallgattam rá. Ma már azt mondom, hülye voltam.

Kit érdekel amúgy, milyen magas vagy? Az számít, te hogy állsz hozzá! Ha hülyén, akkor dobni fognak, de nem a magasságod, hanem a hülyeséged miatt.

Amúgy a mostani pasim 182 cm körül van, és tapasztalatom szerint a 180-190 cm közötti férfiak a legnormálisabbak. Nyilván ebben közrejátszik az i, hogy nem csinálnak maguknak kompexusokat a magasságuk miatt.

Az meg, amit itt egyesek írtak, nem igaz. Nem igaz, hogy létrára kell állni egy magasabb pasihoz, ez akkor sem igaz, ha lapos sarkúban vagyok. Nem igaz, hogy nem lehet velük szemkontaktust teremteni, szelfizni sem nehéz ezzel a 15 cm-nyi magasságkülönbséggel. A világon semmiben sem akadályoz :D

De, mondom, nem az az alapvető baj az alacsony pasikkal, hogy alacsonyak, hanem az, ahogy hozzáállnak. 41/N

2016. máj. 23. 18:36
 30/34 A kérdező kommentje:

Itt nem a hozzáálláommal van a gond, hanem azzal, hogy volt nem egy olyan alkalom, amikor elkezdtem ismerkedni pl. egy kb. 155cm magas csajjal, bejöttem neki, de amikor találkoztunk azt mondta

basszus, milyen kicsi vagyok! - pedig 10-12cm-vel voltam magasabb nála.

Azt elismerem nem mondtam neki milyen magas vagyok, de ő is egy 185+ os pasinak hitt, és ezért nem jött össze, mert a minimum +30 centi magasságkülönbség a zsánere.

2016. máj. 23. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!