Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mért baj, ha a pasi veletek egymagas?
Gondolok én itt arra, hogy vegyünk egy 162 cm magas leányzót. A többsége 180+ magas fiút akar magának.
Mért nem jó, ha a pasi 166-167 cm?
Ti mondjátok, hogy a magasság nem számít.
Utánaolvastam itt GYK-n. A többségébe blogolt bejegyzések azt mutatják, hogy a fent említett magasságú csajok zöme ezt írja.
Tökmindegy a magassága. Legyen minimum 180, de tök mindegy ha 190 és mindegy ha 2m vagy fölötte.
(de nem mindegy hogy 170-mert az kicsi neki 8cm, fél fej különbség.
Egy 15X néhány magas csaj is 180+ feletti párt AKAR magának. A mindegy a magasság különbség általában 180+ tól felfele mindegy.
Ezt nem értem. Jó nektek, ha valakinek csak a derekáig értek és röhögnek rajtatok magukban a melletetek elmenő emberek.
És mi azon pasik akik a középmezőnyt képviseljük (160-168cm) milyen magasságú csajoknak kellenénk? A 120 elsős kisgyerekeknek, akik még "tegnap" még ovisok voltak?
Mert mindekinek a MINIMUM 30 cm (2 fejnyi) különbség dominál.
Akkor hogyis van ez a "midegyamagasság" hozzáállás?
Nem az.
Nekem még jobb is.
1) nem kell nyújtózkodnom, lábujjhegyre állnom, nyakamat kitörnöm állva csóknál
2) sétálás közben beszélgetésnél könnyebb szemkontaktust tartani
3) ölelésnél nem törlődik bele a pólójába a sminkem, a vállára tudom tenni a fejem
163 cm vagyok
18 éves lány
Írtam, hogy 166cm vagyok.
Az, hogy a lányok felvesznek alkalmi magassarkú cipőt, ami 12-14cm (alapból???) növeli a magasságot - hozzáteszem szinte sose láttam se a városban, vidéken meg pláne nem, se ünnepélyen magassarkú cipős, csizmás csajt.
Írta egy csaj, hogy 170 valamennyi a magassága, annak persze, hogy a 180-185cm közötti pasi áll jól, és ez így van rendjén.
De a kérdésem az átlag magas lányokhoz szól.
Nem csak én vagyok kertitörpe növésű.
De amerre szétnézek a 155-165 magas lányok körében pl. városban, talán 10-ből 2 !!! akinél pár centivel magasabb volt a szerelme, a másik 8 pedig jó esetben (4 a nyakáig, a maradék 4 vagy a hónaaljáig vagy a derekáig ért)
Örülök, hogy vannak még lányok, akik szeretik az olyan pasikat, akiknél nem kell nyújtózni egy pusziért, jó a vállára hajtani a fejét, és a smink se kenődik el a ruhán.
Azért látom elvétve vagytok,
köszönet értetek!
Kedves #14#-es
egyáltalán nem bosszankodom.
Sőt!
Elégesettséggel tölt el, hogy egy 175 cm magas csaj 180-185cm magas párt keres magának
Van csaj aki a 160 valamennyi és a párja sincs meg 170
ezek egymagasságban vannak.
itt a 150 egynéhány centis csaj és a 190 egynéhány magas udvarló közti különbség FRUSZTRÁL- mert kicsit hátrányba vagyok.
Na de nem sírok, mint egy 50 éves klimaxos pu*ci :D
Akiknek jóval magasabb a párja, az nem feltétlen a magassága miatt lett az, hanem egyszerüen az ember tetszett és véletlen ilyen magas az illetö.
De úgy látom NEKED komoly problémáid vannak a magasságoddal, mert ez már nem az elsö és nem is a második kérdés, amit mostanában kiírtál erröl.
HA nem ezen rágódnál állandóan, hanem elfogadnád magad, és kellö önbizalommal rendelkeznél, akkor már régen lenne valakid.
Nem szabad ezekre alapozni. 161cm, magyar viszonylatban átlag vagyok, viszont igénylem a plusz centiket. max 8cm sarok. Szóval a te magasságod ideális.
Jó hír, millió hasonló magasságú lányka rohangál, sőt soknak ugyancsak elhanyagolható a tényező magasság. Ne aggódj e miatt. Ha jó a karaktered akkor az mindent felülbírál. Ne aggódj.
Kedves #17#-es, alig pár napja regisztráltam, és nem kérdezgettem erről többször.
Ez az első kérdésem.
Amiket itt fórumban visszakerestem, találtam a kifejtendőben lévő adatokat, tehát nem a kisújjamból ráztam ki, hogy az átlag 156-165 magas csaj akar magának 180+ os barátot és nem tíz és nem húsz (jóval több vallotta meg őszintén, hogy neki 185cm alatt nem állna szóba pasival)
egy 2011-es blogbejegyzésben egyik kommentelő (azt hiszem 2012???)"kívánta az ilyen lányoknak, hogy az életben a magasságuk miatt utasítsa el "életeszerelme" mert egy 185cm pasinak nem kell 155 magas lány, mert a 175 az esete.
Tudom nem szép ez egyes emberektől, de valahol meg van a maga igazságtartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!