Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, mért baj, ha a pasi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mért baj, ha a pasi veletek egymagas?

Figyelt kérdés

Gondolok én itt arra, hogy vegyünk egy 162 cm magas leányzót. A többsége 180+ magas fiút akar magának.

Mért nem jó, ha a pasi 166-167 cm?

Ti mondjátok, hogy a magasság nem számít.

Utánaolvastam itt GYK-n. A többségébe blogolt bejegyzések azt mutatják, hogy a fent említett magasságú csajok zöme ezt írja.

Tökmindegy a magassága. Legyen minimum 180, de tök mindegy ha 190 és mindegy ha 2m vagy fölötte.

(de nem mindegy hogy 170-mert az kicsi neki 8cm, fél fej különbség.

Egy 15X néhány magas csaj is 180+ feletti párt AKAR magának. A mindegy a magasság különbség általában 180+ tól felfele mindegy.

Ezt nem értem. Jó nektek, ha valakinek csak a derekáig értek és röhögnek rajtatok magukban a melletetek elmenő emberek.

És mi azon pasik akik a középmezőnyt képviseljük (160-168cm) milyen magasságú csajoknak kellenénk? A 120 elsős kisgyerekeknek, akik még "tegnap" még ovisok voltak?

Mert mindekinek a MINIMUM 30 cm (2 fejnyi) különbség dominál.

Akkor hogyis van ez a "midegyamagasság" hozzáállás?

2016. máj. 20. 18:35
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
78%

Nem az.

Nekem még jobb is.

1) nem kell nyújtózkodnom, lábujjhegyre állnom, nyakamat kitörnöm állva csóknál

2) sétálás közben beszélgetésnél könnyebb szemkontaktust tartani

3) ölelésnél nem törlődik bele a pólójába a sminkem, a vállára tudom tenni a fejem

163 cm vagyok

18 éves lány

2016. máj. 20. 19:23
 12/34 anonim válasza:
100%
a párom ugyanolyan magas mint én, vagy max 2-3 centivel magasabb.. engem nem érdekel..
2016. máj. 20. 19:26
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem akár nálam alacsonyabb is lehetne a barátom. Tetszett már alacsonyabb fiú is, nem kritérium a magasság. De nem muszáj elhinni...:D 19l 163 cm
2016. máj. 20. 19:42
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit felhuzhattak, de keress egy olyan lanyt akit nem erdekli, hogy alacsony vagy. Ne itt bosszankodj.
2016. máj. 20. 20:33
 15/34 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy 166cm vagyok.

Az, hogy a lányok felvesznek alkalmi magassarkú cipőt, ami 12-14cm (alapból???) növeli a magasságot - hozzáteszem szinte sose láttam se a városban, vidéken meg pláne nem, se ünnepélyen magassarkú cipős, csizmás csajt.

Írta egy csaj, hogy 170 valamennyi a magassága, annak persze, hogy a 180-185cm közötti pasi áll jól, és ez így van rendjén.

De a kérdésem az átlag magas lányokhoz szól.

Nem csak én vagyok kertitörpe növésű.

De amerre szétnézek a 155-165 magas lányok körében pl. városban, talán 10-ből 2 !!! akinél pár centivel magasabb volt a szerelme, a másik 8 pedig jó esetben (4 a nyakáig, a maradék 4 vagy a hónaaljáig vagy a derekáig ért)

Örülök, hogy vannak még lányok, akik szeretik az olyan pasikat, akiknél nem kell nyújtózni egy pusziért, jó a vállára hajtani a fejét, és a smink se kenődik el a ruhán.

Azért látom elvétve vagytok,

köszönet értetek!

2016. máj. 20. 20:35
 16/34 A kérdező kommentje:

Kedves #14#-es

egyáltalán nem bosszankodom.

Sőt!

Elégesettséggel tölt el, hogy egy 175 cm magas csaj 180-185cm magas párt keres magának

Van csaj aki a 160 valamennyi és a párja sincs meg 170

ezek egymagasságban vannak.

itt a 150 egynéhány centis csaj és a 190 egynéhány magas udvarló közti különbség FRUSZTRÁL- mert kicsit hátrányba vagyok.

Na de nem sírok, mint egy 50 éves klimaxos pu*ci :D

2016. máj. 20. 20:38
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

Akiknek jóval magasabb a párja, az nem feltétlen a magassága miatt lett az, hanem egyszerüen az ember tetszett és véletlen ilyen magas az illetö.

De úgy látom NEKED komoly problémáid vannak a magasságoddal, mert ez már nem az elsö és nem is a második kérdés, amit mostanában kiírtál erröl.

HA nem ezen rágódnál állandóan, hanem elfogadnád magad, és kellö önbizalommal rendelkeznél, akkor már régen lenne valakid.

2016. máj. 20. 20:40
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad ezekre alapozni. 161cm, magyar viszonylatban átlag vagyok, viszont igénylem a plusz centiket. max 8cm sarok. Szóval a te magasságod ideális.

Jó hír, millió hasonló magasságú lányka rohangál, sőt soknak ugyancsak elhanyagolható a tényező magasság. Ne aggódj e miatt. Ha jó a karaktered akkor az mindent felülbírál. Ne aggódj.

2016. máj. 20. 21:00
 19/34 A kérdező kommentje:

Kedves #17#-es, alig pár napja regisztráltam, és nem kérdezgettem erről többször.

Ez az első kérdésem.

Amiket itt fórumban visszakerestem, találtam a kifejtendőben lévő adatokat, tehát nem a kisújjamból ráztam ki, hogy az átlag 156-165 magas csaj akar magának 180+ os barátot és nem tíz és nem húsz (jóval több vallotta meg őszintén, hogy neki 185cm alatt nem állna szóba pasival)

egy 2011-es blogbejegyzésben egyik kommentelő (azt hiszem 2012???)"kívánta az ilyen lányoknak, hogy az életben a magasságuk miatt utasítsa el "életeszerelme" mert egy 185cm pasinak nem kell 155 magas lány, mert a 175 az esete.

Tudom nem szép ez egyes emberektől, de valahol meg van a maga igazságtartalma.

2016. máj. 20. 21:17
 20/34 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Mindenki maradjon a saját szintjén :'D Egy liliputi magasságú lány milyen alapon várja el egy palitól, hpgy 185+ cm-es magasságú legyen :'D Röhejes :'D
2016. máj. 20. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!