Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek a srácok az ilyen csajokat?
Imádom őket. :)
Inkább az a bajom, ha folyamatosan nekem kell felhozni témát.
ismerek egy ilyen lányt:D Lányok közül mindenki szereti, mindenki nagyon jól kijön vele, ahol feltűnik egy lánybandába, egyből nagyon jó hangulatot csap, meg ilyenek.. Szoktam látni néha fiúkkal is beszélni, kevésbé sikeresen.:/ Sokat kérdezősködött, nagyon meg akart ismerni, de nem is azért, hogy összejöjjön velem, hanem mert csak szimplán kíváncsi volt.. Egy ideig próbáltam ehhez igazodni, de kicsit fura volt nekem is.. Hogy őszintén megmondjam, én is kicsit furán viselkedtem, de az a lány nagyon faggatott engem mindenről. Mindig kérdezte, hogy ki tetszik nekem, meg miket csinálok a szabadidőmben, mit eszem stb, és tudtam hogy nagyon sok emberrel beszélget, ezért nekem volt egy olyan gondolatom, hogy ezt mindenkinek tovább mondja.. És még ha nem is, tényleg nagyon sok emberrel beszélget, és ezért ott van az a dolog, hogy mi van ha:D Lehet ezért zárkózottak kicsit a fiúk a társaságában. Igazándiból az ilyen lányok elől azért húzódnak el a fiúk szerintem, mert eleinte a fiúk szeretnek irányítani ismerkedésnél általában, és ha egy lány akarja átvenni ezt a szerepet, az furcsán veheti ki magát a fiúknál..
De ez csak az én elképzelésem, lehet nem így van:D Am véletlenül nem Bács-Kiskunk megyében laksz?:D
szerintem az ilyen lányokat majdnem mindenki szereti:)
én szeretek úgy beszélgetni ha a másik beszél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!