Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen csajokat szeretik jobban?
Figyelt kérdés
Hogy a rendes normális kedves aranyos lányokat észre se veszik csak ha észre veszik akkor se sokan legtöbb fiú a mai kiteszem a mellem seggem lányt részesíti előnyben.Lehet,hogy a külseje megnyerő de a legtöbb ilyen beképzelt a semmire és belülről nem olyan jó csaj mint ahogy azt a külső mutatja.Azért tetszenek jobban az ilyen lányok a fiúknak mert könnyeben meglehet őket kapni és nem kell küzdeni értük vagy miért?2016. márc. 2. 21:12
1/8 anonim válasza:
Igen egy szexert nem akarnak sokat melozni majd par ev mulva mikor mar nem csak ez erdekli a sracokat alakul a dolog
2/8 anonim válasza:
Jól mondod,akik kiteszik a mellüket,azok pont nem szépek,és magukat minősitik ezzel,de ezeket is csak a könyűvérű pasik veszik észre
3/8 anonim válasza:
Én pont a normális, kedves, aranyos lányokat szeretem, nem az ilyeneket:)
4/8 Firedoom válasza:
Mert amikor meglátom egy ilyen lányt es mar akkor latom rajta, hogy tokeletes egyszeruen nem tudom hogyan lepjek mert annyira visszahúzódó.
5/8 anonim válasza:
Ilyen max szexre jó amugy megcsalna...
6/8 anonim válasza:
Kb olyan a kitett mell mint a bortonbe a letolt gatya
7/8 anonim válasza:
Sokkal jobban bejönnek a rendes csajok
8/8 anonim válasza:
Nem tudom hany eves vagy, de ha a 14-17 intervallumba esel, akkor szerintem segithetek. Ugy vettem eszre hogy a korombeli sracok (17 vagyok) nem annyira keresnek komoly kapcsolatot, nem szamit nekik annyira a lany belso erteke, hiszen csak arra kell nekik, hogy legyen valakijuk.NEM MINDENKIRE VONATKOZIK EZ, termeszetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!